Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy ekkora testet mennyi idő...

Egy ekkora testet mennyi idő alatt érhetek el? Jelenleg 74kg vagyok!

Figyelt kérdés

Edzéstervem,Kajám rendben van!!

Csak kiváncsi vagyok kb mennyi idő alatt érhetek el egy ilyen testet..

[link]

2015. nov. 10. 20:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%
Egy ilyen zsíros paraszt testet? Hónapok alatt meg lesz, de ha kicsit megkomolyodtál akkor rendes célt is tehetnél magad elé.
2015. nov. 10. 21:18
 2/12 anonim ***** válasza:
24%
Ha az edzésterved és kajád rendben van, akkor sosem fogsz így bezsírosodni.
2015. nov. 10. 22:20
 3/12 anonim ***** válasza:
22%
Pár hónap max., nagyon zsíros az illető.
2015. nov. 10. 23:32
 4/12 Musclemore ***** válasza:
100%

Nem tudom milyen képet néztek...

Tény, hogy nem szálkás, de azért nem egy túl zsíros, sőt... Egy jól betömegelt forma.

Elszaporodtak a szájhősök.

Kérdező: Semmit nem mondtál azzal, hogy 74kg vagy.. lehetsz te 0izom fullzsírral vagy ellenkezőleg, szálkásan.

Nem tudjuk hol tartasz...

2015. nov. 11. 07:13
 5/12 anonim ***** válasza:
4. Ja, én is néztem, először a válaszokat, és azt hittem valami dagadt disznó lesz a képen, úgy lefikázta az első három válaszoló. Ehhez képest teljesen korrekt, tény hogy nem tiszta szálka, de gondolom nem is versenyre készül.
2015. nov. 11. 09:39
 6/12 Kerze ***** válasza:
Azért egy képről ilyen következtetéseket levonni hogy milyen zsíros, hát nagyon sokat számít a fény, szerintem sem vészes forma. Egyébként meg igen attól függ most hol állsz
2015. nov. 11. 18:22
 7/12 anonim ***** válasza:

Nah ez az amire azt tudom mondani hogy egyesek fejével itt súlyos problémák vannak.

Ha valaki nincs meg 100+ kg 5% testzsírral, akkor már egy "teleszart búvárruha", és hasonlók. Legyen már egy kis normális testképetek, lépjetek ki kicsit az utcára, és ne csak a phil heath pósztert nézegessétek.

És messze álljon tőlem hogy megsértsek ezzel valakit, de komolyan gondolom (nem igaz, TUDOM) hogy ez legalább akkora testképzavar, mintha valaki anorexiás, vagy bulimiás lenne.

Inverz anorexia. Jó olvasgatást.

2015. nov. 11. 18:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Megtudtam, hogy mivel szálkás vagyok(nem zsírosodok be eszetlen tömegeléssel), inverz anorexiám van. Hurrá.
2015. nov. 11. 20:54
 9/12 anonim ***** válasza:

Te nem az a maki vagy aki 3 topikkal arrébb sza_darabozott?

Ha igen ha nem, olvasni ugyan tudsz, de értelmezni, és gondolkozni nem.

Mindenesetre sokat elmond hogy egyből magadra vetted.

2015. nov. 11. 21:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem én voltam, de magamra vettem, igen. A képen a gyereknek nagyjából 15-20% között van a testzsírja. Nem dagadt, de ha a kérdező a "rendben van a kaja" alatt egészséges étrendet értett, nem lesz neki ennyi. Egy (nem nehézsúlyú) sportolónál, főleg testépítőnél ezt semmi nem indokolja, még egy tömegelés sem. Ha ettől én testképzavaros vagyok, ám legyen, nekem jó így.
2015. nov. 12. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!