Fiúk! Segg edzés ciki?
Figyelt kérdés
2 éve edzek, és mikor lánnyal vagyok, páran megemlítik hogy kicsi a seggem, és nem elég formás. most álljak neki külön edzeni? (szoktam guggolni..)2015. nov. 8. 16:32
1/8 anonim válasza:
A lányok is nézik ezek szerint. Beigazolódott. Szerintem röhejes lenne, ha csigás gépen húzgálnád a lábad, mint a csajok. Guggolj többet akkor. Csinálj felhúzást is, ha eddig nem tetted volna.
2/8 anonim válasza:
szönyű problémáid vannak...
amúgy meg otthoni edzésel egészítsd ki a dolgot, a teremben körhögnek az biztos
3/8 - palilaci - válasza:
Nem az. Egy eros farizom sokat szamit az ossz testierodben. Mellesleg a csajok is szeretik. Guggolas-felhuzas ezt a kettot csinald, ne gepen buzulj
4/8 anonim válasza:
A kitores sem para, iktasd be azt is.
6/8 anonim válasza:
Kitörés, guggolás, merevlábas felhúzás, szumó felhúzás, conventional deadlift. Ezeket megtanulod kivitelezni helyesen és progresszívan növeled a terhelést akkor lesz 40 kiló sonkád.
7/8 anonim válasza:
nem elég guggolni, helyesen kell guggolni...
8/8 anonim válasza:
Merev lábú, normál felhúzás, lábtoló, kitörés. Ezeket is csináld rendszeresen, majd jön a változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!