Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez az edzésterv jó szerintetek?

Ez az edzésterv jó szerintetek?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok. Jól akarok kinézni. [link] És a haladóval akarnám kezdeni hogy bizonyos testrészeket edzek úgy ahogy az ott van és azokat a videók után csinálnám. És edzések után egy fehérje turmix hogy hatékonyabb legyen. A táplálkozást nem tudom mivel sulibajárok annyira nem tudom megoldani. 18/F

2015. nov. 8. 09:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Szornyu, edzes elott nyujt, wtf?

Guggolas ferde hattal, az fekvotamasz nevetseges.

Kezdoknek icf 5x5, etrend nelkul nem fogsz sokat izmosodni

2015. nov. 8. 10:05
 2/7 - palilaci - ***** válasza:

Felejtsd el ezt.

shop.builderen barátkozz a kezdő átmozgató edzéstervvel meg A sárga kapszulával (könyv).

Ez az icf 5x5 meg lehet jó egy középhaladónak, de egy kezdőnek totál szar aki 20as ismétléseknél is alig érzi a mellét, nem hogy egy 5ös nagysúlyos fekvenyomásnál.

Semmiből meg nincs izom.

2015. nov. 8. 11:32
 3/7 anonim ***** válasza:
A fekvenyomás összetett gyakorlat, nem lehet csak a melledet edzeni vele.
2015. nov. 8. 11:44
 4/7 anonim ***** válasza:

"Kezdő vagyok...És haladóval akarnám kezdeni"

Na ez az amin nem segít a fehérje turmix. Főleg, hogy a kaját élből leszarod

2015. nov. 8. 11:45
 5/7 A kérdező kommentje:

1. Ha olyan szarul csinálja akkor hogy lehet h igy néz ki?

2. Jó tényleg az átmozgatoval kell kezdenem erre már rájöttem.

3. Mégis hogy oldjam meg ugyan a kajat ha suliba járok?

4. Reggeli még lehet utána csak szendvics vagy péksuti aztán este mikor hazaérek csak akkor tudok enni normálisan de akkor se mindig csirkemellet meg rizst.

2015. nov. 8. 14:51
 6/7 - palilaci - ***** válasza:

Kolis vagyok joember. Nehogy mar egy bejaros ne tudja megoldani maganak a kajalast.

Visszaviszek most 1,5kg csirkemmellet es 1kg kukoricas rizst. Ez hetfo-kedd-szerda. Melle eszek puffrizst, napi 2 adag feherjet, zabot, mogyorot (zsirbevitel). Csutortokon sutok 20db tojast krumplival. Penteken meg otthon beviszem a tobbit mert megyek haza.

Persze ezeket eloszlatom 6 etkezesre, mert nekem igy jo es jah, suliban eloveszem az etelest es abbol eszek.

Neked nem hiszem, hogy ennyit kene enned mivel en 95kg vagyok es arra van szamolva a kaja.

2015. nov. 8. 16:41
 7/7 - palilaci - ***** válasza:

3#

gondolom te is a vallad es a tricepsz miatt nyomsz fekve. En csak fekvenyomok kulonbozo padokon mert ez jon be, ezt erzem.

2015. nov. 8. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!