Az emberek zöme miért nem csinálja a felhúzást?
Nézzük csak melyek azok az izmok amelyeket a felhúzás leginkább fejleszt: combhajlító, vádli, farizom, gerincmerevítő és csuklya. A felhúzás az egyetlen gyakorlat ezek terhelésére? nem.
A felhúzás azért nagyon jó gyakorlat mert extra stimuláciot adhatsz vele ennyi izomnak, méghozzá elég nagyot mert egy nagy sulyt mozgatsz elég nagy mozgástartományban.
természetesen emiatt nagyon kifárasztja az idegrendszert is.
Ha a célod a minél nagyobb izomtömeg akkor mindenképp érdemes felhuzni.
Ha a célod az esztétika akkor nem olyan fontos.
Testépítés szempontjából felesleges gyakorlat. Nehéz szabályosan csinálni, nem izolál, statikus terhelést ad.
Mielőtt betámadtok, én csinálom mert szeretem és nekem izomépítés szempontjából adja.
Imádom amikor valaki ilyen szövegekkel helyezi magát más fölé. Nem húz fel? b*zi! Én jobb vagyok nála.
Agyatlan önbizalomhiány tanúbizonysága.
Én meg minden nap bicepszezek! Te nem! B*zi vagy! <--- kb ezt csinálod.
"Ha rendszeresen felhùzòl , ne adj isten nagy sùlyokkal , mert nem jàrsz felvonùlni az Adràssy ùtra, akkor :
-Lesz p.csád ! na de milyen 😋
-Lesz hajlìtòd , ami nélkül nem mutatnàl jòl
-Lesz gerincmerevìtőd(ird be , hogy johny o jackson back googleba )
-Lesz csuklyàd !
- Lesz egy nagyon erős idegrendszered
-lesz baràtnőd ! (hogy jön ez ide )
Kell ennèl több ?"
"Az emberek zöme miért nem csinálja a felhúzást?"
Amiért nem guggolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!