Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A 61 cm-es comb, a tövében...

A 61 cm-es comb, a tövében mérve milyennek számít hidegen?

Figyelt kérdés
180 cm magas vagyok. Nem azért, mert kérkedni akarok vele, de ez Milyenek számít? Köszönöm előre isba válaszokat!
2015. nov. 4. 19:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Azt kihagytad, hogy lány vagy. XD
2015. nov. 4. 22:37
 12/21 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok amúgy! Csak tisztázzuk most már :D
2015. nov. 4. 22:43
 13/21 anonim ***** válasza:

"Nekem a középénél majdnem ennyi és csak 170 centi vagyok. Eddzél még."

180 centisnek valószínű, hogy hosszabb a combja, mint egy 170 centisnek, ergo több tömeg kell rá, hogy vastagabb legyen...

2015. nov. 5. 01:00
 14/21 anonim ***** válasza:
Erre egyedül jöttél rá vagy segitettek?
2015. nov. 5. 06:53
 15/21 anonim ***** válasza:

Ez egyértelmű, csak a sok törpe ahogy látom ezt fordítva látja.

"Annyira nem nagy nekem a 173 hoz 57-8 a comb közepén tömegelés elején"

173 centiddel büszke lehetsz az 57-es combodra. Inkább menj vissza a dokihoz, hogy már meggyógyultál, sok lesz neked ez a hosszabb őszi szünet, fiam. :-)

2015. nov. 5. 07:03
 16/21 A kérdező kommentje:
A 173 hoz az 57 az pont annyi mint a 180-hoz a 61 cm kb. És guggolásban mennyi számít jónak? A testsúly kétszerese már jó egyszer?
2015. nov. 5. 10:33
 17/21 anonim ***** válasza:
A centi az centi ember. Én arról írok, hogy egy alacsonyabb embernek könnyebb nagyobb centiket teremtenie, mivel egy adott mennyiségű izom kevesebb felületen oszlik el, mint egy magasabb embernél. De eleve nem a centiket kell irkálni, mivel az optika számít, csak ezt azért írtam le,mert CENTIT írtál, az meg aztán k*ra számít, ha szar a forma... Kinézet a lényeg nem a centi.
2015. nov. 5. 16:42
 18/21 anonim ***** válasza:
Meg írod, hogy pont annyi. Jaja max optikailag ugyanakkora, de munka az valszeg nincs benne annyi, mivel ahogy írtam is, egy alacsonyabbnál rövidebb végtagokkal, ugyanannyi izom nagyobb kerületet fog adni. Nem mindegy, hogy egy méteres madzagot egy fél méteres botra tekersz vagy egy 25 centis botra pl.
2015. nov. 5. 16:49
 19/21 anonim ***** válasza:
Egy alacsonyabb hamarabb fog izmosnak tűnni , mint egy magas, ezért írtam az optikát.
2015. nov. 5. 16:54
 20/21 anonim ***** válasza:

"Ez egyértelmű, csak a sok törpe ahogy látom ezt fordítva látja.

"Annyira nem nagy nekem a 173 hoz 57-8 a comb közepén tömegelés elején"

173 centiddel büszke lehetsz az 57-es combodra. Inkább menj vissza a dokihoz, hogy már meggyógyultál, sok lesz neked ez a hosszabb őszi szünet, fiam. :-)"

na mostan shukár vagy?????

2015. nov. 5. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!