Mitől függ az hogy hány "kockám" lehet a hasamon?
Figyelt kérdés
Valaki azt mondja edzés módszer, valaki azt hogy szerek kellenek a még több "kockához (8-10), mások szerint meg genetika . (Nekem furcsa módon öt(5) van mert a legfelső 2ből a jobb oldali totál látszik bal oldalon meg be van esve a bőr (semmi jele) :/ pedig nem szedek semmit )2015. okt. 31. 10:23
3/8 anonim válasza:
Swag Level számít. Hármas szinten már van egy kockád. Tízes szinten meg rámész a beállításokra és kiválasztod, hogy mennyi kockát szeretnél. De kérhetsz a télapótól is és akkor kockahasat hoz a kiscipőbe csoki helyett.
4/8 anonim válasza:
Szeerintem attol függ h hogyan edzel hasra, milyen intenzitásal és milyen gyakorlatokal.
5/8 anonim válasza:
Szerintme meg az étrendem mulik, mert ha jobban ledietàzol akkor annal tobb kocka jon elö lehet neked is 9 van es csak 5 latszik.
6/8 anonim válasza:
Én úgy lediétáztam, hogy már 14 kocka látszik.
7/8 - palilaci - válasza:
testzsír és genetika. aki mast allit, az hulyit vagy nem ert hozza.
8/8 anonim válasza:
feszítsd be, nyomogasd hány kockád van, ha több mint amennyi látszik, testzsírt kell veszítened
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!