Szteroid kis mennyiségben?
tervezek januártól nyár végéig egy stanazol kúrát, azt olvastam hogy kis dózisban hosszabb ideig is lehet szedni a stanazolt. (szemes) tehát a kérdés hogy kis dózisban milyen eredményeket hozhat? esetleg valaki próbálta már?
(nem vagyok kíváncsi a "minek neked az, meg a szteroid káros" kommentekre. )
Nem azzal van baj hogy nem koxolsz, hanem azzal hogy ostoba vagy.
Egyrészt rengeteg baromságot írsz, másrészt a stílusod rosszabb mint valami 8keri bicskás tudjukkinek.
Az meg hogy a powerbuilder, és a SK van emlegetve egyetlen egy ok miatt van: nincs jobb forrás.
Telivan mind2 broscience-al, de egész egyszerűen akinek fogalma sincs semmiről, nem írhatsz neki minden alkalommal sokX oldalt, hogy mit miért kell, mi miért fontos, stb. Illetve téged se láttalak még 1x se bármilyen érdemi hozzászólást a témában. Nyilván lehet 1-2x valamikor toltál ilyesmit, de régóta csak offolsz, flamelsz, és trollkodsz.
Powerbuildernek egyébként erőssége a mobilizációról szóló rész, SK-nak meg a táplálkozásról. Az edzésről mind2 több baromságot mond, de ez más tészta.
De ha neked van jobb összefoglalód, akkor én szívesen látom. Igazából fingom nincs hogy te mit képviselsz itt ezen az oldalon, én csak összefüggéstelen hülyéskedést látok rajtad, se egységes irányt amihez értesz, vagy érdekel, se üzenetet amit át akarnál adni.
És óóóóbizony hogy sokat jelent neked az a harmadik hely :D
Nem 1x dicsekedtél már vele, és önigazolásra használod. Ami mocskosmód szomorú.
A sk val semmi bajom
meg ha hülye a kérdés akkor nem lehet értelmes választ adni amugy nagyábol azt az irányt követem amit bunny mond
Az a baj veled gyúrósfiú, hogy az égvilágon semmi tapasztalatod nincs a testépítésről, csak azt a sok ökörséget ismételgeted itt, amit a sárga oldalon olvastál. Nem tűnt még fel, hogy kb. minden második cikk ellent mond az előzőnek, és egyetlen céljuk, hogy minél több szart rásózzanak az emberre? Hogy minden cikk alján 70-es betűmérettel reklámoznak valamit?
Érdemleges tanácsot csak abban az estben lehet adni, ha már saját tapasztalatod is van az adott témakörben. És abból a rengeteg válaszból amit itt adtál, még a leghülyébb ember is rájön, hogy te nem ilyen vagy.
Már kb 1 éve olvastam ott az utolsó cikket amugy
Nem mintha azota lett volna értelmes cikkük
De azért 2 év alatt ragadt rám némi tudás szerintem
Meg az pumped gabo hát az nem valami nagy szint
Most komolyan ez nektek egy szint ahogy ez kinéz? Hát mi az a láb? Nem véletlenül hosszu gatyába tolta a versenyt vagy mi volt az
Értelmetlen vita. Úgysem lehet megreformálni egy fórumot saját igényeid szerint. Nem tudod kirakatni Gyúróst. Egyébként szerintem nem gond ha valaki hülyéskedik, belefér az is. Nem kell mindig kémiai, biológia szakzsargonnal dobálózni, meg szuper bonyolultan ragozni mindent.
Kérdező: Szerintem nincs rossz genetikád, annyira rémes genetika nem létezik, hogy ne fejlődj szinte semmit. Inkább válts edzéstervet vagy próbáld javítani az étrended.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!