A testépítők között milyen gyakori a daganatos megbetegedés?
Az emebr mindig azt hallja, hogy egészségesen táplálkoznak:
- Vitaminok
- Sok zöldség
- Egészséges zsiradék (nem disznózsír meg egyéb förtelmek)
- Nem piálnak, drogoznak
Tehát egészségesen táplálkoznak, sokat mozognak.
Sok kiegészítőben van antioxidáns meg c-vitamin és mindkettőről azt mondják, hogy a rák kialakulását csökkenti.
Tehát az a kérdésem, hogy mennyire gyakori a daganatos megbetegedés köztük? Illetve hogy előfordul e?
Vegyél be egy leszrom tablettát. Neked csak ez kell, semmi más.
SENKI nem tudja mi ténylegesen rákkeltő, és mennyi tényleges haszna van az ilyen olyan rákmegelőző dolgoknak. Most pl keresztre feszítette valami világ egészségügyi szervezet a húsokat. Holnap majd a zöldségeket, aztán meg a vizet. A valóságot senki nem tudja. Tökmind1, valamibe meg kell halni.
Btw sztem a rákos megbetegedések nagy százalékát szimplán a stressz okozza. Így ha megtanulod kezelni sztem az a legjobb megelőzés
A profi testépítőknek a legkisebb gondjuk, hogy rákosak lesznek e... az az oroszrulett amit játszanak a hormonháztartásukkal mire elérik azt a szintet, ahol rendes orvosi háttérrel testépíthetnek, sokkal durvább fájdalmasabb halálokhoz, leépülésekhez vezethet...
Egy nem profi "testépítő" őket ne is nevezzük testépítőnek, hiszen nem azok... szóval egy ember, aki egészségesen táplálkozik, rendszeresen edz, sokkal kisebb százalékos eséllyel indul a rák felé, mint egy párizsin és zsömlyén élő gyári munkás...
A rákgyógyszer meg nagyon jó vicc, sajnos mostanában még nem lesz ilyen, mivel rák és rák közt is annyi a különbség, mint a lábgomba és az AIDS-közt... és nem, nincs olyan szűrővizsgálat, ami 100% -osan mindent szűrne... sok esetben még a célirányos szűrések is átsiklanak kezdeti stádiumokon..
egyszerűbb, ha nem ettől parázva éled az életedet.
"Most pl keresztre feszítette valami világ egészségügyi szervezet a húsokat"
Valójában a WHO semmi újat nem mondott, akik tudatosan táplálkozunk, már 20 éve ezt harsogjuk...
A testépítők nem drogoznak?
Kalandos história, komám, elregéled még egyszer?
Ha egeszsegesebben akarsz etkezni akkor ne egyel olyan kajakat amikben sok az olyan alapanyag vagy az elkeszitesi modja olyan, hogy noveli a szervezet oxidativ stressz-szintjet.
Ilyen alapanyag a cukor pl. Vagy ha mar emlitette valaki a husokat, akkor ott nem elsosorban az alapanyaggal van baj, hanem a tul magas homersekletu hokezelessel, pl olajon piritas, grillezes, amivel porkanyagok kepzodnek. Ha sok nyers zoldseget es nemi gyumolcsot fogyasztassz minden nap, + nem vagy tulsulyos, akkor nagyon alacsony, szinte 0 a rizikofaktorod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!