Csirkemell helyett mennyivel rosszabb a csirkecomb?
Figyelt kérdés
2015. okt. 27. 06:43
1/6 anonim válasza:
+5g zsir tömegelésnél nagyon betud tenni de ketogén diétába tökéletes
2/6 anonim válasza:
Ha odafigyelsz és tudatosan táplálkozol, akkor kb semmivel tömegelésnél sem tesz be, ha sok zsír jön, vissza kell venni a ch-ból... Ennyi nem zavar be semmit. Viszont filézett csirkcombot nem mindig árulnak a teljesben meg ott a csont feleslegesen.
3/6 anonim válasza:
Szerintrm jó, mondjuk a bőrèt azért ne mindd tedd bele. Kis mennyiség oké, de ha nagyrészt ezt eszed akkor azèrt az napi szinten nagyon sok koleszterin. Pkusz èn le szoktam vagdosni a zsír nagy részèt szóval így okès. ha van lehetősèged màssal kiegészíteni a fehèrjebeeitelet (tojàs, hal, túró, turmix), akkor azrt ne 100÷ban comb legyen. èn filèzettet szoktam venni, piaco elèg olcsò
4/6 anonim válasza:
Ha egészséges májad van, akkor semmi gond nincs a koleszterinnel, alapvető építőköve az egész szervezet minden egyes sejtjének.
5/6 anonim válasza:
3-as:
Inkább egye meg a bőrét is és akkor nem kell ízületvédő sem.
6/6 anonim válasza:
Csak annyit mondtam hogy ha minden nap csirkecombot eszik, akkor ne mindegyiknek egye meg a bőrèt. Tisztában vagyok a kolrszterin fontosságával, n is figyelek a napi bevitelre, de az is tèny, hogy van egy szint,ami már sok. Persze nem egyből lesz baj, mivel fiatal egészsèges szervezet, de hosszú távo a fopyamatosan túl sok koleszterin lerakódhat az erek falában és atherosclerosis valószínűsègèt növelheti, illetve epekő kialakulásához vezethet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!