Túrázásnál hány napot bír ki a kaja megromlás nélkül-bővebben lent-?
Úgy lesz,hogy pénteken megyünk,hétfőn jövünk..ha csütörtök este vagy péntek reggel megcsinálom a rizst,sült csirkét,pluszban befőttes uborkát csomagolok el,ez így kibírná?
Szálkásítok egy ideje,de nem szeretném kihagyni a napokat,mert tapasztalat alapján utána csak elcseszem az egészet.
Előre is köszi!
Nem mintha értenék a csirke témához, de bő 3 nap húsnak... Az valószínűleg nem fog menni. A rizs kérdéses (hűtőben simán kibírja ennyi ideig, szobahőmérsékleten is OK vagy 2 napig, utána nem tudom, itthon nincs többet elöl).
Nincs valami más alternatíva? Nem könnyű, a keménysajt zsíros, a túró is megromlana, a főtt tojás héjában akár hetekig elvan, de abból nehéz eleget enni s bekavarhat a zsírbevitelbe... Pár tojás és kiegészítésnek fehérjepor vagy valami?
Vagy amit már mondtak, étterem vagy bolt, amennyiben nem a vadonban bolyongtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!