Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek milyen a testem...

Szerintetek milyen a testem lányok?

Figyelt kérdés

A lénye annyi hogy kb egy es fel evig edzettem (street workout). De egy baleset miatt kb ket evig nem edzettem. Most megint el akarom kezdeni. Szerintetek milyen?? 17/f

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. okt. 20. 22:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Étrended legyen. Az sokat számít.
2015. okt. 21. 15:26
 12/15 anonim ***** válasza:

Kint a segged, nem vagy menő. Egyébként tényleg vékony és zsíros vagy. Csak nagyon befeszitettel a képeken.

Kezdj el újból edzeni!

2015. okt. 21. 15:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Feszitett? LoL azt hittem alapból ilyen akkor még szarabb vagy mint néztem

A melled közepe amugyis nehezen fejlödik súlyzos edzéssel is nem hogy saját sulyal

2015. okt. 21. 16:36
 14/15 anonim ***** válasza:
hát...ha honap így kelnék fel viccen kívül levetném magam a tetőről
2015. okt. 21. 19:39
 15/15 anonim válasza:

Uramatyám mennyi testképzavaros ember van!!!!!

Kérdező,neked tetszik a látvány? Hogy érzed ha egy két helyre épitenél még jobban éreznéd magad?

Ha igen, akkor edz rendesen,mellre tessék segitséget kérni hogy biztos jol csináld,figyelj a kajára és hajrá.

Tedd vagy ne tedd,de sohase próbáld!

Szerintem rendben vagy. Kivéve ha olyan akarsz lenni mint Schwartzanegger mert akkor húzz bele rendesen.

2015. okt. 21. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!