Tömegnövelő arányok, vélemények?
Tudom,hogy nyilván függene a testtömeg kg-ban kifejezve *2 a fehérje stb. De érdekelne hogy hogyan állítanátok össze egy VISZONYLAG jó tömegnövelőt házilag?
Gondoltam arra hogy esetleg 100g-hoz tegyek pl 30g whey-t,30-30 g Detroit,matrodextrint és végül 10g fruktózt. - Esetleg adagonként 3-5g kreatin monohidrátot)
Ki mit változtatna?
Hobbi szinten csinálnám
(183/62 kg,izmot növelnék, viszonylag olcsón,és időm az pedig van, nem tervezem az 1-2 hónap alatti "betúrbózást"
Szeretnék olcsóbban kijonni mint a sok cukros tömegnövelővél,amiben a ch-t is fehérje áron fizetem meg.
Még 1 kérdés: mindegy hogy honnan veszem a matrodextrint,dextrozt illetve fruktózt? Kaptam 1kg-t ~1e Ft-ban mindegyikből.
Nem mindegy, eleve mi a szarnak maltodextrin és fruktóz? Én kicsit több, mint 400 forintos áron veszem, igaz van szállítási költség, de érdemes többet venni egyszerre.
2 adag fehérje és 50-60 gramm dextróz. Most ennyi megy. És szoktam bele rakni kreatint, 5 grammot. Ha érdekel megmondom hol lehet olcsón venni, nem tudom, hogy itt szabad-e reklámozni.
Sajnos félreérthető a kérdésem,elnézést.
Kedves utolsó: nem hiszem ezt de
Iskola mellett nem tudom bevinni ezt
Az irreális mennyiségű rizst
Másik meg h nehezen szívódik fel
Edzés utánra kellene :).
Egy zacsko rizs nem egy 1kg?
Amugy meg lehet azt enni én is megeszem
Arra van a szünet meg az óra ha kifutok az idöböl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!