Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kötelező a kratin adagolásnál...

Kötelező a kratin adagolásnál tartani az 1g/100ml kreatin-víz arányt?

Figyelt kérdés

5-6grammot szedek(napi 4x) amit 500-600ml vizben oldok. Ma kezdtem a kurat reggel ehgyomorra aztan egy 10perc mulva zabpehely. De meg most is emelyeg ettol az egyszerre bevitt fel liter viztol. Ugy erzem innek meg egy kortyot es kijonne az egesz es nemsokara innom kene a 2. Adagot.

Mit ajanlotok??

2015. okt. 15. 09:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt, hogy bontsd jobban szét és igyál hozzá több vizet!

Én mikor napi 10 gr kreatint ittam akkor 3,3 grammonként ittam és 1 liter vízbe!

Vizet én is csak edzés közben szeretem, de görögdinnyés BCAA-val (csak egy kicsivel) simán lecsúszik.

2015. okt. 15. 12:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyrészt: felesleges az olyan sok kreatin.

Másrészt: vizet tart vissza, úgyhogy RENGETEG folyadék kell.

2-3g os adagra bontsd ha nem bírja a hasad, nekem is ilyen volt. Ha túl sok volt egyszerre, ment is a foscsizás rendesen.

Másrészt pedig: egyáltalán nem ajánlom a kreatint mint kiegészítőt.

A hatása hogy az izomba vizet vonz be, és tárolja, amíg megvan a dózis. Abbahagyod: távozik. Abbahagyod: összeesel. Ez látványos, és neked se fog tetszeni a tükörben. Nyilván ha levezeted, ANNYIRA nem hirtelen a dolog, de szembeötlő akkor is.

Tömeget meg nem fog növelni, csak a kúra idejére a vizet amit felvesz az izom.

2015. okt. 15. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!