Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyek azok a munkák amelyek...

Melyek azok a munkák amelyek legroszabbak testépítés szempontjából?

Figyelt kérdés
Konkrétabban attól,hogy fizikai munka
2015. okt. 14. 22:12
 1/10 anonim ***** válasza:

Bányász pl

Verseny szinten meg kb az összes

Tóth Dani is faipari technikus és 1 napot dolgozott pedig nem egy megterhelö munka jó állni kell egész nap de nem emelsz nagy sulyokat

2015. okt. 14. 22:30
 2/10 A kérdező kommentje:
és az hogy jön ide hogy egy napot dolgozott?:D
2015. okt. 14. 23:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Az összes olyan ahol 150 alatt keresel,mert akkor az életed arról szól,hogy mit vonj meg magadtól,hogyan sakkozz a pénzzel.Nem pedig arról,hogy rendes kaját vegyél ne ba/sszon földhöz egy váratlan kiadás,ne verjen szét az ideg hogy totálisan le vagy korlátozva anyagilag és gyarapodni tudj.
2015. okt. 15. 00:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Utolsó ez csak akkor igaz, ha városi vagy, itt falun, húst zöldségeket meg tudom termelni magamnak, hiába csak 80ezret keresek havonta, kajára nem költök, csak rízsre...
2015. okt. 15. 06:28
 5/10 anonim ***** válasza:
De ahhoz kel vagy 100 csirke
2015. okt. 15. 06:42
 6/10 anonim ***** válasza:

És az sok csirke?

Amúgy nekem és bátyámnak havonta elfogy kb 1-2 csirke, méretfüggő, az kb 24 csirke évente, de elég gyorsan nőnek ám a csirkék, főleg ha rendesen vannak táplálva... + az új csirkét nem kell megvenni, mer kelnek a tojásból. De ezen kívül még van mangalica, kecske(főleg sajtot jelent), kacsák, libák, pulyka, nyúl, üvegház, pince, alakulgat az aquaponia rendszerünk, tehál lesz hal, téli friss zöldségek... Stb stb.. Elvagyunk ;)

2015. okt. 15. 07:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Havi 1-2 ? Én naponta meg eszem kb 1 egész csirke mellet az kb fél kg mondjuk én csak a mellét eszem
2015. okt. 15. 08:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Jó, de te hárdkór vagy.
2015. okt. 15. 13:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért havi 1-2 csirke az semmi. 1 hónapja edzek csak, de napi fél kg csirke lemegy úgy, hogy nem vagyok 70 kg sem.
2015. okt. 15. 14:08
 10/10 A kérdező kommentje:
havi -2?????:Dne bomolj már ecsém napi 2 tuti lemegy itt is
2015. okt. 15. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!