Nem érted, a fogyatékos edzők is pont olyanok mint te. Bekoxoltak, nyertek egy mucsaröcsöge kupát és szerencsétleneket edzenek meg cuccot adnak el nekik.
Annyit értenek az egészhez, hogy nagyobb súly,nagyobb dózis,több kardió, több vízhajtó = jobb forma. Ennyire egyszerűek, de ez nem így működik.
Tudod azért kéne naturálon egy szintig eljutni, hogy kiderüljön, hogy egyáltalán érdemes-e koxolnod.
Elég szomorú lenne, ha pl. 25 éves korodban kiderülne, hogy nem rendelkezel olyan genetikával, amivel versenyezni tudsz és jobb esetben "csak" elköltöttél a lakás árát, rosszabb esetben meg olyan maradandó egészségkárosodást szenvedsz, ami megkeseríti az életed további 50-60 évét (és itt nem feltétlenül a tompa hegyű cerkára gondolok, amit soha nem lehet már kihegyezni).
Mivel nem vagy még hivatalosan nagykorú....
Megkérdezted már anyukádat, hogy koxolhatsz-e? ;-)
Én 16 évesen kezdtem, de nagy céljaim vannak.
Egyèbként 21-2 éves kor alatt nem èrdemes elkezdeni ha nem akarod erre elbaszni az életed. Nekem ez jobban tetszett így ezt az utat járom, de gondold át nagyon. Mellesleg nem is olcsó egy kúra, 50-60 alatt nem lehet kijönni még elsőre sem.
Anyámat nem érdemes ilyenekkel idegelni...Ha csak buliba megyek,ő már akkor éjjel nem is alszik,csak hívogat telefonon.Sőt,a fehérje miatt is sírt már eleget.:)
Mutattam neki pár cikket,hogy mik azok a tápkiegek,de nem tudja elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!