Létezik hogy ez a rúd csak 5kg?
Venni szeretnék egy rudat itthonra, és ezt néztem hogy jó lenne, de azért nekem nem mindegy hogy egy rúd 5 vagy 10kg.
Más oldalakon a 30milis 160centis rúd van 8-9 kiló, csak azért.
[link] de egyébként erre az 50milis 220 centisre is csak 5 kilót ír.
Valaki tudja körülbelül mekkora ezeknek a súlya?
köszönöm a válaszokat.
Nekem van olyan rudam otthon,mint az 1. linkedben lévő.Nehogy megvedd.
Ráraktam 50 kiló és elhajlott az egész rúd.
egy jó 180cm-es rúd ami olyan kinézetű mint az első linkben lévő az 9-9,5kiló.
én nem látom hogy hol írja hogy a képen lévő 5kiló lenne de ha tényleg annyi akkor felejtős,valószínű nem tömör anyagú vagy valami gyenge ötvözetből készült.
mert ez mindig is a veszekedések tárháza volt valamint nincs türelmem senkinek edzésterveket,étrendeket írogatni. még mai napig van hogy kapok néha ezügyben privát üzit,ha újra írogatnék akkor meg gondolom sokkal több lenne amihez meg nem nagyon van kedvem.
na meg mint írtam imént a ma kapható tápkiegeket sem ismerem,sem hogy milyenek vannak azóta sem hogy melyik a jó vétel melyik a drága és bizony nem fogom átnézni a piacot csak azért hogy írhassak olyan embereknek akik sokszor még egy köszönömre sem képesek.
Sokan eltűntek.:/
Felcsillant a szemem,mikor láttam a neved...a régi idők jutottak az eszembe.:)
ránéztem most a kategória toplistára,hát nem sok ismerős nicknév van.
megunja ezt az ember,régen is unalmas volt,állandóan ugyan azok a kérdések ismétlődtek.
tavasszal meg megjelennek az újak akik a nyárra edzenek aztán a kéthetes edzés tapasztalatukkal tanácsokat adnak aztán indulhat a vita.
nem csoda hogy sokan eltűntek inkább.
Tönkrement a kategória,csak a sok tudatlan okoskodása megy itt.
Montezt sem láttam már rég.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!