Származhat valamilyen probléma abból, hogy valaki 10 tojást eszik meg naponta?
Ahogy olyan is van sokaknak, aki szedi a magas vérnyomására a drága szívgyógyszert, ami nem gyógyítja meg, csak alacsonyan tartja a vérnyomást, az másodlagos, hogy közben hosszútávon tönkreteszi a májat...
És sok esetben elég lenne fogynia a páciensnek,de persze abban semmi segítséget nem kap az orvosságos embertől.
Én is egy évig ettem napi 10 tojást, egy kicsit undorom lett tőle, de utána is napi 4-5 tojás le menet évekig.
Azon kívül hogy hiába volt a kalóriába beleszámolva, mégis valami plusszt adott.
Sokat fejlődtem, izmosodtam,abban az időben tápszert se keleltt szednem(fehérjét), mégis fejlődtem, pedig előtte már vagy 4-5 év edzés volt.
Volt egy olimpiai súlyemelő haverom, ők a felkészítő táborokban volt hogy napi 30 tojást lenyomtak.
Igaz, ott volt csapatorvos is, ha valakinek baja lenne, de a kajában nem volt hiány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!