Ma voltam a háziorvosomnál, hogy megkérdezzem szedhetek e Tömegnövelőt illetve mellé Vitamint. Erre azt válaszolta:-Ezek felfúják az izmaidat és mikor öregleszel összemész! Ez tényleg igaz e? Ez nem a szteroidoknál van igy, mert én úgy tudom? 16 Fiú.
Persze, hogy vékony vagy, mert egy 16 éves kisfiú vagy :)
Ahogy idősebb leszel magadtól is fogsz majd erősödni. Persze az edzés nem árt. De ez nem kell, hogy mindenképpen testépítés legyen.
Táplálékkiegészítők, tömegnövelő meg felesleges, ha nem profi (értsd: ez a munkád) vagy.
"Rengeteg kivonat, aminosav és kitudja mi van még, amik néha a laza eu-s dopping szabályozás miatt átcsúsznak a rostán és itthon árulják ezeket(ilyenek voltak pár éve még a pro hormonok, ez az egyben doppingszerek voltak, de legálisan voltak kaphatóak)"
Mar csak azt kellene tisztazni, hogy ezekbol mennyi van a tomegnovelokben...
Dokibacsi megint eroteljesen osszemosott tobb olyan dolgot, aminek semmi koze az egvilagon egymashoz.
Az elsportolok verkepeirol meg annyit, hogy gyakorlatilag minden elsportolo doppingol, itt meg hobbisportolokrol van szo, akiknek az egvilagon semmi bajuk nem lesz attol, ha tomegnovelot esznek, legfeljebb elhiznak a sok cukortol (de meg lehet azzal egyutt is egeszsegesebben fognak etkezni, mint a magyarok tobbsege, akik zsirban meg szenhidratban tocsogo kajakat esznek egyfolytaban)
"Dokibacsi megint eroteljesen osszemosott tobb olyan dolgot, aminek semmi koze az egvilagon egymashoz."
Világosan le lett írva minden, egyszerűen, hogy a hozzád hasonló okoskodók is megértsék.
Doppingról meg ki beszélt itt rajtad kívül?
Én a tápszerekről írtam, aki itt összemos mindent, az max te vagy kisfiam.
"Az elsportolok verkepeirol meg annyit"
Te aztán biztos sokat tudsz az élsportolók vérképéről mondani, hm?
Milyen iskolába jársz most, hogy ezt így kijelented?
Eloszor is apadat kisfiamozd, ne engem.
Masreszt pedig a kerdesben tomegnovelo es vitamin van, erre te meg idekevered a prohormonokat meg a kreatint.
Vetted mar a faradsagot es megnezted mi van egy tetszolegesen kivalasztott tomegnoveloben? Nyilvan nem, ugyhogy fogd a guglit, aztan keresd ki szepen.
Utana folytathatjuk a vitat a felfujt izmokrol.
Az meg kulonosen rohejes amikor az aminosavakat egy mondatban emlitetted a doppingszabalyozassal.
(lehet benne valami hogy az osszes ertelmes orvos elhuzott mar kulfoldre)
"Vetted mar a faradsagot es megnezted mi van egy tetszolegesen kivalasztott tomegnoveloben? Nyilvan nem, ugyhogy fogd a guglit, aztan keresd ki szepen. "
Mivel ebből élek, hogy sportolókkal foglalkozom, pontosan tudom mi van benne.
Egy tetszőleges tömegnövelő, hm?
Szinte mindegyikben van glutamin, kreatin, de szabad aminosavak is.
A különféle anablikus növényi kivonatokról ne is beszéljünk.
De ha az előző mondattól eltekintünk, a kreatin, glutamin, aminosav, az biztos benne lesz mindben.
Akkor te miről beszélsz?
Inkább figyeljél a matekórán, vagy ki tudja hol ülsz most, és ne ide írkáljál marhaságokat!
"Utana folytathatjuk a vitat a felfujt izmokrol. "
felfújt izmokról megint csak te beszélsz, én nem írtam ilyet.
Úgy látszik a válaszaidból hogy még igencsak a középiskola elején járhatsz és a szövegértésed is nagyon rossz, inkább figyelj rendesen az órán, hátha a tanár által elmondott tananyagból valami is megmarad.
Ez teljesen igaz!
Csak nem kell ehhez öregnek lenned, elég ha nem kajálsz normálisan.
Nézd meg Swarzit fiatalon amikor szurizott és normálisan evett és nézd meg a pár évvel ezelőtti képeit.
Ha az összemenéstől félsz akkor ne egyél semmi táplálót csak zöldségeket meg gyümölcsöt. Garantáltan nem fogsz tudni összemenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!