A gépi edzésben kinyomott súlyok mennyire mérvadóak? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A hétvégén elkezdtem kondizni (5 év után újra vmi sport végre,ezelőtt 6 évig boxoltam versenyszinten nehezsulyban illetve egyeb kuzdosportok, illetve meg ami sport az 3 evvel ezelott napi 40 kilometert letekertem sulibajarashoz) am 22 vagyok 180 magas es 115 kg... Edzes utan rogton foljott 20 kilo a tobbi pedig aprankent. Na es vasarnap nagy meglepodesemre összetudtam húzni 5-6 szetten keresztül 95 kilo sulyt mellgepen illetve lábgépen a 280 kilot meg konnyen vettem. Ma meselem az egyik hobbi szinten kondizo kollegamnak hogy hogy meg mint es o rogton letamadott hogy az nemjelent semmit, nem mervadoak a gepek, meg nem annyi a suly amennyi stb... Ez mennyire igaz? A 280kilo labbal az jo? Sztem a 350 is kimenne meg2015. okt. 5. 08:13
1/5 anonim válasza:
A csigás gépeken hatalmas külömbségek lehetnek gép és gép közt...
Mi az, hogy edzés után egyből feljött 20kg???
2/5 A kérdező kommentje:
A 72 kilos versenysulyomat 4 even keresztul tartottam, ugy hogy kozben nottem, abbamaradt a box es volt 1 ev kihagyasom, semmi nem valtozozz, ugyanannyit ettem-ittam es az egy ev alatt folrepult azonnal 20 kilo, utana elkezdtem kemenyen kempozni amivel nemhogy fogytam volna, hiztam, vagyis nem,hanem izmot szedtem fol,de a zsir nem ment le...
2015. okt. 5. 08:28
3/5 anonim válasza:
Szinten tartó étrenddel nem is fog lemenni a zsír
4/5 anonim válasza:
semennyire sem mérvadóak. Eleve a lábtolónak van egy szöge, ami a terhelést csökkenti, kábé a felére. ráadásul a saját súlyodat sem kell emelned, csak ráraknod. vagyis mivel felezi az erőt a gép, alapból 230 kilóig meg kell raknod, hogy egy sima guggolás terhelését elérd. vagyis a 280 kiló az kb egy 25 kilós guggolásnak felel meg. kilóval az inkább siralomház... 350 meg egy 60 kilósnak. vagyis 115 kilós férfiként gyengébb vagy, mint rubint réka...
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!