Mitől fáj a csuklóm?
Figyelt kérdés
Konditerembe szoktam járni edzeni, és kar edzés közben szokott fájni, csak akkor, amikor pl. az alsócsigás karhajlítást csinálom. Hajlítás közben is, de főleg akkor amikor leengedem a karom, viszont amikor kalapácsozok, és a csuklóm merőleges a talajjal, nem fáj. Ez mitől lehet? 16/F2015. okt. 3. 23:26
1/2 anonim válasza:
Ismerős, az egyenes rúd eléggé gyepálja a csuklót. Nekem is ez volt, egy idő után már nem tudtam rendesen edzeni mert az utolsó 2-4 ismétlèsnél annyira fájt hogy le kellett tennem. Csináld azt, hogy 2 hónapig egyenes rúddal karozol utána 2-3 hónapig nem. Nekem ez működik, mire elkezdene fájni váltok.
2/2 anonim válasza:
Hát én meg eleve hagynák minden olyan gyakorlatot ami érezhetően nyírja vmelyik ízületet. Nem vagyunk egyformák, ellenben kismillió gyakorlat létezik. Próbáld kiváltani vmi mással, hátrányt nem fogsz emiatt szenvedni. Ellenben egy jó kis gyulladással amivel akár hetekig szophatsz. Saját tapasztalat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!