Sowilo kérdése:
Fáj a csuklóm. Hogyan guggoljak?
Figyelt kérdés
Ahova ideiglenesen járok, ott nincs elég súly a tarkón guggoláshoz, ezért az elölguggolást szoktam csinálni. Hagyományos módon fogom a rudat, az összekulcsolt kezes módszer nekem nem kényelmes. Itt jön a baj: egy baleset miatt mindkét csuklóm szörnyen fáj, és 1-2 hétig szerintem fog is, nem tudom megfelelően hátra hajtani az elölguggoláshoz.
Ismertek valami értelmes guggolás variációt ilyen esetre?
2015. aug. 20. 13:25
1/7 anonim válasza:
Nem ismerünk. Egyél még több fehérjét, oszt jó lesz minden. :D
2/7 anonim válasza:
Azért videót küldhetnél a tarkón guggolásról.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem értem, mire céloztok.
2015. aug. 20. 13:31
4/7 anonim válasza:
Box squat? Ha normálisan csinálod kisebb súllyal tudod, mint a "rendes" guggolást.
5/7 A kérdező kommentje:
Kösz, este kipróbálom!
2015. aug. 20. 14:22
6/7 anonim válasza:
ha vannak 30-40 kilós egykezesek a teremben,akkor a serleg guggolást is kipróbálhatod.
7/7 A kérdező kommentje:
Az úgy érzem odaverné a csuklómat, de megpróbálok majd kísérletezni ezzel is, köszi.
2015. aug. 20. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!