Napi rost bevitele alternatív megoldás?
Figyelt kérdés
A Body Builder-en azt írták, hogy az embernek napi 20-30g rostot kell elfogyasztania a rendes bélműködés érdekében.
Vízoldékony Rost (Psyllium Husk)
Itt van ez a termék, ami kapszulánként 500mg víz oldékony rostot tartalmaz kapszulánként, ebből napi 6-ot kell bevenni az összesen 3000mg. Tehát ez magában kiteszi a szükséges rostmennyiséget ugye?
Emellé már nem kellene zöldségeket enni, elég pár paradicsom mondjuk vagy kígyóuborka is?
2015. szept. 30. 14:14
3/5 A kérdező kommentje:
És akkor ha napi 6 kapszulát veszek be amellé mennyi paradicsomot és kígyóuborkát kellene megennem naponta?
2015. szept. 30. 14:26
4/5 anonim válasza:
Én ilyet szoktam venni bioboltba. Bemész és megmondod, hogy rost kell neked, valamit csak ajánlanak.
5/5 A kérdező kommentje:
Előbb ajánlottak nekem lenmagot.
100g lenmag = 25g rost.
Ehhez eszek mondjuk napi 3 paradicsomot és egy cél kígyóuborkát. Hogy mégis többféle legyen rostból, ez így jó lesz?
2015. szept. 30. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!