Aranyerem lett, le kell mondanom a súlyzós edzésről?
Tegnap fedeztem fel, hogy aranyér alakult ki a tudjuk melyik nyílásnál, és Apu, aki orvos mondta, hogy le kell mondanom azokról a gyakorlatokról, amik nagymértékben terhelik a hasizmokat, a farizmokat és nem emelhetek nagy súlyt ezentúl. Nagyon szomorú vagyok, 3 éve edzem rendszeresen, és pont az említett izomcsoportokra voltam kifejezetten büszke (a vállam mellett), kockás hasam van és kerek fenekem. Családilag mindkét szülőm részéről hajlamom is van rá.
Nagyon szomorú vagyok, sokat öltem abba, hogy így nézzek ki, hogyan dolgozzam ezt fel (régen nagyon vékony gyerek voltam, és az edzés hozta meg az önbizalmam, aminek egy részéről most mondjak le?) Ha úszom, az mennyire tart formában?
Itt van még például. De írhatsz Bunnynak vagy Karesnek is az edző válaszol rovatban. Nem hiszem, hogy elküld a fenébe.
Bunny "szaktudásával" én vigyáznék,túl sok mindent megenged magának a professzor úr...olvastam egyszer az edző válaszolban,a srácnak aranyere volt,erre írta neki,az csak egy kis aranyér sz*rd le,eddz ugyanúgy...
Az aranyeret komolyan kell venni,kezeletlenül,akár polip,vagy rák is kialakulhat legdurvább esetben.Nekem a reparon krém elég jól bevált,tudom ajánlani.Hasazásnál meg tudod azt csinálni,hogy a gátizmaidat befeszíted-ellentartasz-így a végbél nem tud kifelé türemkedni.A függőlegesen végzett gyakorlatok valóban nem jók.Esetleg ha lecsökkented a súlyt,de ez is inkább csak vállazásnál,állva bicepszezésnél működhet,mert pl.a guggolás,vagy kitörés még súly nélkül is okozhat problémákat/saját tapasztalat is/
Úszástól nem leszel túl izmos,sportos,formás testet el lehet vele érni.Emellett sok folyadék,megfelelő növényi rostbevitel,hogy mindig lazán kijöjjön a széklet.És ha lehet,minél kevesebbet ülj.Ezeket tudom mondani.
Az mondjuk valóban jó lenne,ha beszélnél más orvossal,szakemberrel is,megkérdeznéd,hogy mely alternatívák működhetnek/pl.azok közül,amiket írtam/több szem többet lát alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!