Mennyi idő alatt lehetne nagyobb a karom?
Figyelt kérdés
Azt szeretném tőletek kérdezni hogy :
Most 28 as a karom mérete ami eleg kicsi.. 15 eves fiu vagyok.. Kb 3 honapja edzem, volt tomegnovelőm (elfogyott) meg van kreatinom.. Tudom hogy a kreatin meg nem nagyon kell, vagyis felesleges.. Egyébként sokkal jobban nez ki most a karom, mint 3 honapja.. Latszik hogy edzem. Mennyi idő alatt lehetne 35-40 es karom? Esetleg valami gyorsabb megoldas hogy milyen táp. kieget. vegyek vagy esetleg tejsavó feherjet?? Legyszi normális valaszokat adjatok
2015. szept. 26. 16:30
1/5 Kerze válasza:
Tömegnövelő étrend kell 2gramm/ttk fejérjével (ha 60kiló vagy akkor 120gramm fehérje kell) és 5g szénhidrák kb, de majd azt ki tapaasztalod. Havonta kb 1 kilót hízz. 35 meg lehet 1 év múlva, a 40 az kb 2 év vagy több :)
2/5 anonim válasza:
Azt javasolnám neked, hogy letölthető ingyen a www.shop.builder.hu honlapról, A gyors izomnövelés aranyszabályai című könyv.
3/5 anonim válasza:
35-ös kar az kb. 3 hónap múlva meglehet. Ha rendesen csinálod. A 40 az picit több idő.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek:))
2015. szept. 26. 20:40
5/5 anonim válasza:
35-38 szerintem egy év, 40 meg mèg pár hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!