Hogy lehetne nagyobb a karom merete?
15 eves fiu vagyok, 174 cm, 57 kg, 27 es a karom:/
Kb jó fél eve edzem, es eddig meg vagyok elegkedve magammal:) mar nott a kezem, jobb lett a mellem, meg a labam is:)
Viszont nagyobb kart (bicepsz)-et szeretnék.. Mondjuk 32-35 ost, ez hogyan érhető el gyorsabban?? Ne cinkeljetek légyszíves :D tudom hogy jo kaja kell, meg edzesterv. Ezzel tisztában vagyok.. Valakinek jó ötlet? Fel ev alatt el tudnek erni 32 es kezet??
" tudom hogy jo kaja kell, meg edzesterv. Ezzel tisztában vagyok.. "
és nem kezeket gecc meg bicepszet, hanem felkart.
igazából a felkarod méretének 2/3-át a tricepszed adja ki.
szóval nem árt azt is keményen megedzetni. nincs csodaedzés, csak az ismert gyakorlatokat kell minél precízebben, koncentrálva elvégezni. érezni kell, hogy fáj az izom, már ég, és abba akarod hagyni, de te nem fogod. na, így nő a leggyorsabban(kaja alap persze mielőtt vki belekötne).
még egy, ha elérted mondjuk a 35-ös felkart, nem leszel teljesen elégedett, hidd el. azt fogod mondani, jó akkor legyen 40-es!
Köszönöm a választ :)
Igen, tudom hogy így lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!