Edzés tipp egy nagyobb testsúlyú embernek?
Sziasztok!
A helyzet a következő. Van nekem egy jó barátom aki leszeretne fogyni,és mellette kondiba lenni,kicsit változtatni az életén,és ha már a testi addotságai meg vannak akkor kicsit jobban kinézni.
Én mint a barát engem kért meg,hogy segítsek. Ő 170 cm és olyan 110 kg elég nagy darab. Én meg Pont az ellentéte kicsit magasabb vagyok és iszonyat vékony. Habár ez már annyira nem igaz,mert elkezdtem edzeni saját testsúllyal és eléggé észre vettem magamon a változást. De nem is én vagyok a lényeg,hanem,hogy a napokban megkért h eljöhetne e velem edzeni ahova szoktam menni. Ez egy kis pálya ahol páran edzenek vannak ezek a workout eszközök én is valami hasonló edzést csinálok, de még én is csak olyan 3 hónapja járok oda. És mikor lementünk akkor mondtam,hogy kezdésként futunk 3 kört a pálya körül,na ez meg is történt hát számíthattam volna rá de nem számítottam. 3 kör után kifulladt és feladta. Nekem ez bemelegítés volt. Na mindegy utána még próbálkoztunk fekvőtámasszal az se ment egy könnyen. Mondtam neki,hogy akkor amiket én csinálok azokat ne is csinálja mert nem menne neki. Szóval valaki tudna tippet adni,hogyan segíthetnék neki ? Nem képzelem személyi edzőnek magam,de eléggé lusta,a srác és nem akar menni kondizni egyedül én meg nem járok kondiba. Csak segíteni szeretnék neki. ÉN arra gondoltam,hogy egyenlőre hagyni kellene az izomra való összpontosítást. És először kellene neki egy kis fizikai erő és hogy kicsit fittebb legyen meg mondjuk pár kg minusz. Kérem valaki adjon pár tanácsot,hogy milyen feladatokat lehetne végezni mondjuk az első 1 hónapban. Én heti 3szor megyek a pályára és mondta,hogy szeretne velem tartni amikor csak lehet.
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!