Tanulási tippekre, módszerekre lenne szükségem olyanoktól, akik emelt szinten érettségiztek! Hogy sajátítsak el nagyobb anyagrészeket?
Egyszer leírtam egy kérdésnél, hogy egyetemen (orvosi) milyen tanulási módszereket vetettem be. Úgy gondolom, ezek simán alkalmazhatóak az emelt bioszos anyagra is. Belinkelem, hátha segít:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
Egyébként azon ne stresszelj túl sokat, hogy magadtól nem tudsz mindent 100%-ra elmondani. Az írásbelin feladatok vannak, ahhoz nyilván nem az kell, hogy az egész témát fejből visszamond. Van egy esszé, de ott is vannak segítő kérdések, tehát lesz mire támaszkodnod.
Szóbelin pedig szintén vannak a feladatokhoz támpontok, kérdések, ráadásul a vizsgabizottság is kérdez, ill. rávezet a dolgokra. Ha nem minden szót úgy kell belőled kiszedni, akkor pontot se nagyon vonnak le. Nekem pl. 1-2 dolgot megkérdeztek, amit magamtól nem mondtam el, mégis maximális pontszámot kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!