Ez jó fehérje? Vagy átverés vagy miértg ilyen olcsó?
2015. szept. 21. 12:43
1/3 anonim válasza:
Semmiképen ne vedd meg ezt Whey proteint. Van erre egy közmondás: Olcsó húsnak híg a leve. Csak olyan helyen vásárolj táplálék kiegészítőt, ahol rendszeresen szoktál.
Én rendszeresen a Shop Builder Webáruháznál rendelek fehérjeport. Neked is ajánlanám, hogy itt rendeljél Whey proteint.
2/3 anonim válasza:
Stillmasst ajánlom a figyelmedbe inkább. Elég olcsó és elég jó
3/3 A kérdező kommentje:
Pont ezért kérdezem, én is a shopbuilderről rendelek illetve, scitechk vagy biotech márkaboltban személyesen vásárolok ha valami eléggé nagy akció van ( 20% os napok az alléban pl elég jo volt :) ) a leírás alapján egész jó terméknek tűnt amit linkeltem, de nem ismerem a forrást.
2015. szept. 21. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!