Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Titok az olimpikon hátakért?

Titok az olimpikon hátakért?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a "golyócskákra" és a gyönyörű kobrára..Én ezeket a gyakorlatokat végzem:

*Hát - hátgépen húzás szélesen mellhez,utána szélesen tarkó mögé széles fogással.

*Alsó csigás evezés

*Evezés

*Dead lift

*Húzódzkodás a végén(hasazás után,hogy lepihenjen a hát és így többet tudok csinálni)

2015. szept. 20. 20:39
 1/9 A kérdező kommentje:
Ti milyen gyakorlatokat végeztek?
2015. szept. 20. 20:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivan?:D Milyen kobra, milyen golyók?:D Mondjuk mindegy mire gondolsz, nagy hát= nagy súllyal végzett evezések, felhúzás, húzódzkodás.
2015. szept. 20. 20:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát nézz meg egy Simon panda hátat és egy Ulisses hátat,minimum elélvezel... :D Okés,értem. :) És ugye a hangsúly a szabályosságon van? :))
2015. szept. 20. 20:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Csak nem értem mi az a kobra és mik a golyócskák :D. Annyira legyen szabályos, hogy érezd a hátad. Én úgy vettem észre magamon, hogy kell teljesen szabályosan végzett gyakorlat is(nálam ezek általában az izoláló csigás gyakorlatok), illetve kevésbé szabályos is(evezések-én szoktam csinálni több félét egy edzés alkalmával is). Felhúzás veszélyes lehet ha nem végezzük szabályosan, ezért még ha akkora súlyra mész is amibe csak 1 ismétlés megy, ott figyelj a szabályosságra.
2015. szept. 20. 21:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Linkelek képet neked.. :D [link] illetve itt van golyócska is: [link] igaz nem annyira hasonlít golyóra de így hívtuk őket..de lehet le kéne ezzel álljak. :D
2015. szept. 20. 21:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Titok hogy jo hatad legyen:

140 kg-os dontott torzsu evezes

Szukfogasu huzodszkodas ugy testsulyod 70%-a hozzad van csatolva.

220 kg-os felhuzas

Ha ezeket elerted es nem vagy megelegedve akkor csinalhatsz valami pumpalos gyakorlatot sok ismetlessel.

2015. szept. 20. 21:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Ok,TROLL... :D Ha leszakadt a karom meg az egész hátam akkor írok..
2015. szept. 20. 21:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem vicceltem. Ezeket tuzd ki celnak hogyha tényleg jó hátat szeretnél. Nem azt mondtam hogy holnap menj be a kondiba es csinald ezt ekkora sullyal. Hanem hogy erd el ezeket.
2015. szept. 20. 21:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Azok a súlyok kb. 3 év edzés alatt érhetőek el. Szerintem. De legyen inkább 4, nem kell beszarni az erőlködéstől.
2015. szept. 20. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!