Stanazolt szeretnem kipróbálni. Mi a véleményetek?
En tobb eve vízilabdazom szoval van egy alap izomzatom.
Par hónapja mar kondizok,neztem tippeket,tanácsokat,étrendet a neten es tomegnovelo,vitamin es hasonlók amik kellenek egy original testhez en használok.Sajnos nem veszem eszre magamon azt hogy fejlődnek se es ezert szeretnem kipróbálni a stanat.
Mi a véleményetek rola? Mit is ad ez igazából es mivel jár egy ilyen kúra?
Ha valaki komolyan ert a testepiteshez es lenne ram par folosleges perce par kérdés erejeig privátban kerem írjon nekem!
A válaszokat előre is koszonom!
nyílván senki se fog börtönbe kerülni ezért itt..
DE,tény,hogy nagyon hülye vagy hallottál valami máriatövist és akkor az oké mert ő izé az védi a májat mi??!annyit nem tudtál leírni hogy mi a kbaszot étrended akkor te mit rinyálsz itt h segítsünk??egyébként mlyik gyártó stanáját akarod szedni?
mert nagyjából az öszes fel van ütve agy methával vagy metillel valami androgén szarral.de ha őszinte véleményt írnék a sajátomat azt mondom kit érdekel,én is rnegeteg szemest szedtem mindig leszartam hogy jaj így a májam ugy a májam,sose lett semmi bajom járok orvoshoz pedig ha 2zsák szemeset nem ettem meg eddig akkor semmit se.de lehet a te tested egy gyenge fos és azonnal kilyukad a májad:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!