Stanazolt szeretnem kipróbálni. Mi a véleményetek?
En tobb eve vízilabdazom szoval van egy alap izomzatom.
Par hónapja mar kondizok,neztem tippeket,tanácsokat,étrendet a neten es tomegnovelo,vitamin es hasonlók amik kellenek egy original testhez en használok.Sajnos nem veszem eszre magamon azt hogy fejlődnek se es ezert szeretnem kipróbálni a stanat.
Mi a véleményetek rola? Mit is ad ez igazából es mivel jár egy ilyen kúra?
Ha valaki komolyan ert a testepiteshez es lenne ram par folosleges perce par kérdés erejeig privátban kerem írjon nekem!
A válaszokat előre is koszonom!
semmit nem ér mert egy gyenge fos
olyan nincs hogy valaki nem fejlődik.étrended h néz ki?
Neharagudj ha most nem irom le.
Mar eldöntöttem hogy ki szeretnek próbálni ilyen dolgot csak arra vagyok kiváncsi hogy melyiket érdemes hasznalni,jelen esetben en most a stanara vagyok kiváncsi hogy mit ad es stb..
lőjj már egy képet hogy honnan nemtudsz fejlődni
Meg a magasságod és hány kg
A stanazol ismert arról hogy egy gyenge anabolikus szer, androgén és ösztrogén hatások szinte 0. A saját nemi hormon termelést viszont elnyomja, már egy kúrától is meghalhat a kuki, helytelen használat és/vagy genetikai hajlam esetén.(receptorok mindenkinél máshogy vannak kalibrálva)
Persze ha tényleg stana van benne, mert lehet hogy nem azt kapod amiért fizetsz és így tervezni se lehet vele.
A szemes stana ezen felül még erősen toxikus is a májra orális szer révén és szerencsére még a vérnyomást is erősen megemeli, megint egyéni hajlam mennyire.(szúrós is)(a toxicitás megemeli a májdaganat kialakulásának esélyét drasztikusan)
Ismerek olyan physique versenyzőt akinek 180 felé tendál a vérnyomása és csak stanát használ, bár ő abba a kasztba tartozik akiknek érzékenyek a dihidro receptorai. Ugye bejön a képbe a vérnyomásgyógyszer, ami még egy rizikófaktor mert ki tudja van e enzimed minden metabolit kötéseinek széthasításához. Ha nem akkor felhalmozódik és kering benned a gyógyszer mint szr a medencében. És ez a minden gyógyszernél így van, megint vese is károsodhat mert próbálja kiszűrni a gyógyszermaradékokat.
A magas vérnyomás megint beinthet a szexuális életednek, mert egy idő után a magas vérnyomás miatt az erek fala elveszíti a rugalmasságát és nehézkessé válik az erekció fenntartása.
Tehát kell mellé használni egy alap tesztoszteront, a mellé pedig anti ösztrogén gyógyszert és placentahormont(HCG). Így működőképes a dolog és ez megint jópár gyógyszer. Írhatnék még a pszichikai és testi függőségről is ami kialakul, de meguntam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!