Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Stanazolt szeretnem kipróbálni...

Stanazolt szeretnem kipróbálni. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

En tobb eve vízilabdazom szoval van egy alap izomzatom.

Par hónapja mar kondizok,neztem tippeket,tanácsokat,étrendet a neten es tomegnovelo,vitamin es hasonlók amik kellenek egy original testhez en használok.Sajnos nem veszem eszre magamon azt hogy fejlődnek se es ezert szeretnem kipróbálni a stanat.

Mi a véleményetek rola? Mit is ad ez igazából es mivel jár egy ilyen kúra?

Ha valaki komolyan ert a testepiteshez es lenne ram par folosleges perce par kérdés erejeig privátban kerem írjon nekem!

A válaszokat előre is koszonom!

2015. szept. 20. 17:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

semmit nem ér mert egy gyenge fos

olyan nincs hogy valaki nem fejlődik.étrended h néz ki?

2015. szept. 20. 17:34
 2/15 A kérdező kommentje:

Neharagudj ha most nem irom le.

Mar eldöntöttem hogy ki szeretnek próbálni ilyen dolgot csak arra vagyok kiváncsi hogy melyiket érdemes hasznalni,jelen esetben en most a stanara vagyok kiváncsi hogy mit ad es stb..

2015. szept. 20. 17:45
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem irkálhatunk akármit, mert bünteti a törvény. Amúgy pár hónap kondival még nagyon korai is lenne, amúgy meg elég gagyi is. Ne szedd, erősen arra buzdítalak, hogy maradj tiszta.
2015. szept. 20. 19:19
 4/15 anonim ***** válasza:

lőjj már egy képet hogy honnan nemtudsz fejlődni

Meg a magasságod és hány kg

2015. szept. 20. 20:30
 5/15 A kérdező kommentje:
180cm körül lehet 82kilon megálltam mar egy jo ideje.
2015. szept. 20. 21:08
 6/15 anonim ***** válasza:

A stanazol ismert arról hogy egy gyenge anabolikus szer, androgén és ösztrogén hatások szinte 0. A saját nemi hormon termelést viszont elnyomja, már egy kúrától is meghalhat a kuki, helytelen használat és/vagy genetikai hajlam esetén.(receptorok mindenkinél máshogy vannak kalibrálva)

Persze ha tényleg stana van benne, mert lehet hogy nem azt kapod amiért fizetsz és így tervezni se lehet vele.

A szemes stana ezen felül még erősen toxikus is a májra orális szer révén és szerencsére még a vérnyomást is erősen megemeli, megint egyéni hajlam mennyire.(szúrós is)(a toxicitás megemeli a májdaganat kialakulásának esélyét drasztikusan)

Ismerek olyan physique versenyzőt akinek 180 felé tendál a vérnyomása és csak stanát használ, bár ő abba a kasztba tartozik akiknek érzékenyek a dihidro receptorai. Ugye bejön a képbe a vérnyomásgyógyszer, ami még egy rizikófaktor mert ki tudja van e enzimed minden metabolit kötéseinek széthasításához. Ha nem akkor felhalmozódik és kering benned a gyógyszer mint szr a medencében. És ez a minden gyógyszernél így van, megint vese is károsodhat mert próbálja kiszűrni a gyógyszermaradékokat.

A magas vérnyomás megint beinthet a szexuális életednek, mert egy idő után a magas vérnyomás miatt az erek fala elveszíti a rugalmasságát és nehézkessé válik az erekció fenntartása.

Tehát kell mellé használni egy alap tesztoszteront, a mellé pedig anti ösztrogén gyógyszert és placentahormont(HCG). Így működőképes a dolog és ez megint jópár gyógyszer. Írhatnék még a pszichikai és testi függőségről is ami kialakul, de meguntam.

2015. szept. 20. 21:10
 7/15 A kérdező kommentje:
Szemesnel nem eleg csak májvédő? (Mariatovis)
2015. szept. 20. 21:37
 8/15 anonim ***** válasza:
xd Máriatövis.
2015. szept. 20. 21:42
 9/15 A kérdező kommentje:
Mit nevetsz?
2015. szept. 20. 21:47
 10/15 anonim ***** válasza:
Az lóf***szt nem ér. Fingod sincs az egészről. Felejtsd el, mert nem értesz hozzá és csak ártanál magadnak.
2015. szept. 20. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!