Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdő vagyok hasra popsira...

Kezdő vagyok hasra popsira combra milyen edzést javasoltok ami hirtelen látványos változást mutat?

Figyelt kérdés
Étkezésre figyelek ,52kg vagyok,csak komolyabban szeretnék foglalkozni edzéssel..mindennap kellene edzenem és mennyit ? Stb.mindenre kiváncsi vagyok
2015. szept. 14. 11:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Kickbox.
2015. szept. 14. 11:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Guggolás

Felhúzás

Kitürés

Segg gép

Lábtoló

Hasprés

Lábemelés

Ezek vannak.

2015. szept. 14. 11:15
 3/6 anonim ***** válasza:

"Guggolás

Felhúzás

Kitürés

Segg gép

Lábtoló

Hasprés

Lábemelés "

Egyszerűbb,hatékonyabb,olcsóbb és hasznosabb egy rúgás centrikus küzdősport.

2015. szept. 14. 11:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Kickboxtól nem leszel izmosabb, max a fogyásban segíthet de arra is jobb más.
2015. szept. 14. 11:26
 5/6 Osynho ***** válasza:

Hirtelen változást semmilyen edzés nem okoz. Olvass sokat a témában, mielőtt felesleges időt és energiát ölsz bele. Étkezést is rendbe kell tenni, az az alapja mindennek. Mindenhova kell edzeni, naponta nem kell, szükséges a pihenőidő.

Kickbox... :'-D

2015. szept. 14. 12:05
 6/6 anonim ***** válasza:
A kickbox bérlet ott kezdődik, hogy 7000 Forint, ha fővárosi, vidéken is 6500 körül van. Egy kisebb terem 5-6000 Forintba kerül/hó. A terembe van minimum 4 gép, plusz szabad súlyos gyakorlatok, nem beszélve arról, hogy a testépítés a legjobb alakformáló sport. Vagy aggasson fel otthon egy boxzsákot és rugdossa? Mert ott még a technikát se tanulja meg. A kérdező megakarja növelni a combját meg a seggét, meg lapos hasat vagy kockásat akar. Ezt specifikusan megkaphatja testépítéssel. Félreértés ne essék, én is szeretem a küzdősportokat, de a Kérdező nem verekedni akar megtanulni, ráadásul a kondizástól jobban ki fog combosodni, mint a rúgásoktól.
2015. szept. 14. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!