Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak a súlyzós edzéstől lehet...

Csak a súlyzós edzéstől lehet fogyni vagy fussak is mellette?

Figyelt kérdés
Három éve fogytam 15 kg-t, de csak futottam és sok izmom is eltűnt. Most inkább súlyzózással szeretném elérni, lehetséges? Vagy inkább fussak is?
2015. szept. 3. 19:46
 1/6 anonim ***** válasza:
olvasd el a sárga kapszula című ebookot.
2015. szept. 3. 19:48
 2/6 A kérdező kommentje:

a futástól, vagy más aerob edzéstől, tudom hogy tudok leadni zsírból...ami katabolikus folyamat...az izomepites meg anabolikus...asszem megvalaszoltam magamnak...

de akkor nincs is ertelme sulyzozom? nem lesz pozitiv hatasa?

2015. szept. 3. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nem válaszoltad meg magadnak,mert a mondatodból az étrend a diéta és a kalóriadeficit szavak mintha hiányoztak volna.
2015. szept. 3. 20:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Fogyni akár mozgás nélkül is lehet, más kérdés, hogy nem mozogni nem érdemes, súlytartáskor sem :)
2015. szept. 3. 23:26
 5/6 A kérdező kommentje:

Javítsatok ki, ha tévedek, de én úgy tudom hogy fogyáshoz kalóriadeficit kell (kevesebb szénhidrát), izomépítéshez pedig kalóriatöbblet (több fehérje).

Nekem ez a kettő kizárja egymást.

Vagy egyszerűen kevés szénhidrát, sok fehérje és egyszerre fogyok és izmosodok?

2015. szept. 4. 09:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, ezek alapvetően ellentétes folyamatok. Kezdőknél minimálisan együtt mehet a kettő egy ideig, de alapvetően ez kettő, tömegnövelés vagy szálkásítás, egyszerre nem tudod csinálni őket.

Nem azért edzel fogyáskor, hogy nőjön az izmod, ez nem reális elvárás.

Nem muszáj több szénhidrátot enni tömegeléskor, az csak a tipikus módszer :)

2015. szept. 4. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!