Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megérné danabolt venni?

Megérné danabolt venni?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltam hogy az edzés mellé szedek danabolt.. csak az a baj,hogy még van rajtam egy kis felesleg.. és hogy ez nem okozna problémàt?
2015. szept. 2. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem éri meg, problémát okoz!
2015. szept. 2. 22:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Milyen problémák? bővebben le tudnád ìrni? :)
2015. szept. 2. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem elég, hogy dagi vagy még hülye is... Igazi csajmágnes párosítás. :D
2015. szept. 2. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Amíg nem bírsz normális diétát tartani addig felesleges ilyen cuccokhoz nyúlni. Noha amúgy is, de tegyük fel, hogy mégse.

Gondolom fiatal vagy, nem egy 40es, szóval még a teszto termelésed helyre is állna, a veséd is kiheverne egy két kúrát, feltéve ha nem vagy alkesz, stb.

Nade diéta nélkül ez semmi. Leesik rólad az egész kifejezetten rövid időn belül. Minden amit csak hozott.

Ez pedig roppant mód kellemetlen. Legalábbis feldolgozni, hogy a múltkor még a falu bikája voltál és a nem bírtak karámba terelni, most meg csak egy kis bari vagy megint.

Amúgy pedig a danabol még csak nem is minőségi cucc. Pláne nehéz is beszerezni nem full kamut. Tehát duplán cinkes.

Érdemesebb megtanulni mindenekelőtt diétázni. Majd ha nagyon nem bírsz magaddal és már megálltál évek óta a fejlődésben, akkor a szálkásítások alatt betolni valamit, na de akkor sem danabolt. És tömegelés alatt akkor sem frankó.

2015. szept. 2. 22:30
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ. Kedves 22:29-es . Gondolom te is nagy csajmàgnes lehetsz ha ide jársz "oltogatni" az embereket. De nem tudom mit vártam. Mindig lesznek ilyen idióta barmok akik így jobban érzik magukat.
2015. szept. 2. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!