Megérné Naposint venni?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam hogy veszek 150 szem naposint edzéshez.. Csak nemtudom hogy bele merjek-e vágni ebbe mert sok rossz dolgot mondtak róla.. és kìvàncsi lennék azok véleményére akik szedték.. Elöre is köszönöm a válaszokat..2015. aug. 29. 22:09
2/8 anonim válasza:
Tehát, adott egy szer, amoről szinte csak rosszat hallottál, mindezek ellenére élni akarsz vele?
Hát akkor tedd... Az életet nagy kanállal kell habzsolni... "Amíg tart"
3/8 anonim válasza:
Egy idő után nem fog működni a cerka.
4/8 anonim válasza:
a naposim egy fos, főleg ha szemes. szar román gagyi cucc és a disco gyúrósok körőben a legelterjedtebb, de kb. 5 éve volt divat. az összes idióta, aki kipróbálta most kb. fele akkora mint én naturálon. bár akinek "ennyi ésszel szabadlábon" jutott :D az mást is kipróbál pl. vmi patkányméreggel kevert herbál füves cigi, esetleg egy kis vazelin a cerkába , na de nem folytatom mert fiatalok is olvashatják , tehát utolsó szó jogán: a naposin rossz, értem?
5/8 anonim válasza:
A legrosszabb legkárosabb legalja szr szteroid, csak gratulálni tudok.
6/8 anonim válasza:
a tabletás cuccok mindig szarok szét baszák a vesédet
7/8 anonim válasza:
Eleve szar mert szemes, ráadásul azok közül is a legalja:)
8/8 anonim válasza:
Hát... Megmondom őszintén, hogy butaság. Elég szemét cucc. Jó esetben felszednél pár kiló vizet vagy zsírt, rosszabb esetben a farkad sem fog felállni és még izmos se leszel. Biztos van jó Napo is valahol mélyen földalatti bugyrokban. Az edzésmúltadról, erőszintedről, étrendről meg semmit nem írtál, szóval szerintem felejtsd el szépen. Persze, csak ha szereted az egészséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!