Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti hogy isszátok a fehérjét?

Ti hogy isszátok a fehérjét?

Figyelt kérdés
Amikor nekem volt,én úgy ittam,hogy minden edzés után 1-et.Általában heti háromszor edzettem.De mindenki azt mondja,hogy rosszul csináltam,mert minden nap kell inni.Vanaki szerint napi kettőt.Nekem a 2,2 kilós 100% Whey protein kb.fél évig kitartott.Most rendeltem 5 kiló Stilmass fehérjét.Ti hogy isszátok.

2015. aug. 25. 15:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Fehérjeminimumra minden nap szükség van, ha az a shake csak edzés utáni adagként szolgált, nem a napi mennyiség részeseként (és ez így helyes), akkor szükségtelen minden nap inni, akkor is, mikor nincs rá azükség. Kalóriából is kevesebb kell edzésnapokon kívül, nem egy étrendedet tolsz a hét minden napján.
2015. aug. 25. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Edzés után szoktam inni, és pihenő napokon is ugyan úgy fogyasztom. Én 500ml vízbe szoktam dobi 2 adag fehérjét. Elég jó így már éhes sem leszek, simán jól lakok tőle. Én 1kg-os kiszerelésben szoktam vásárolni, majdnem egy hónapig ki tart. Párnap maradt amikor elfogy így nem iszok, ez kb 3-4 nap...
2015. aug. 25. 16:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Amikor normál kajából a fehérje szükségletemet nem tudom pótolni, akkor szoktam pluszban máshogy bevinni. Ez lehet túrós zabos süti (lsd.builder gastro), vagy megiszom simán vízzel. Edzés után mindig szoktam, de így napközben csak, ha nem tudom máshogy bevinni. Mostanában 1. étkezésként szoktam fehérjét inni, hogy egyből kapjon a szervezetem, meg amúgy lusta vagyok sokáig kaját készíteni ébredés után... De, igen leginkább edzés után. Kaja rendben van? Rendesen annyi fehérjét viszel be, amennyi szükséges? Ezt nem porból kell elsősorban, ha nincs más, akkor kell így bevinni, meg edzés után.
2015. aug. 25. 16:26
 4/6 Szergej55 ***** válasza:
Fél éve sehogy, van elég étel a napi adagokhoz már.
2015. aug. 25. 16:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Diétában édesség helyett. Amúgy egy húzásra, gyorsan és a legfontosabb: szájjal!
2015. aug. 25. 16:57
 6/6 anonim válasza:
300ml-be egy kanállal vagy mi az (ami eleve benne van), reggel és edzés után. Amúgy meg szivesen iszom mert szerintem nagyon finom. :D (Minden nap edzek vasárnap kivételével!)
2015. aug. 25. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!