Mitől keserű a zabpehelypiszt? (a testépítős instant zab is) Nem fér a fejembe.
Nem értem mi lehet a keserűség oka, penészgomba?
A rendes zab elvileg nem kereserű (vagy igen?)
A rendes zab nagyon finom. Ha keserű a penésztől akkor azt a szagán is érezni kéne szerintem. Lehet, hogy a gyártástechnológiától van. Vagy nem tisztitják rendesen azt a gépet amivel darálják. Vagy van benne egérpisi. XD
Miért nem sima zabpelyhet vettél?
Instant zab minek?
A zabpehely sima vizzel is 1 perc alatt puha és legalább van mit rágcsálni.
Hát nem tudom.
Bonyolult de elmagyarázom.
Először zabpehelylisztet vettem azt hiszem valami recepthez.
Utána a soylentet szerettem volna kipróbálni:
(erről bővebben csak annyit, hogy egy teljes értékű kajapótló készítmény, de persze lehet mellé enni) (kb mint az istenek itala, a nektár)
De a soylentem keserű lett, mert a zabliszt is keserű volt.
Ezért gondoltam veszek biotech-es instant oat-ot vagy mit, tehát kb zab, gondoltam az jobb minőség.
De az is keserű volt, viszont 1 kg-t vettem azt el kell fogyasztani. Barátnőm iszogatja cukorral meg tejjel amúgy.
Szóval most jön a rendes zab, de ahogy kérdezted, azért nem azt vettem először, mert azt nem lehet csak úgy ivás módján legyomrozni, hanem kanál is kell hozzá, stb. macera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!