Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most miért kell így fikázni...

Most miért kell így fikázni Zyzz-t?

Figyelt kérdés

Teljesen felháborodtam ezen a képen:

[link]

Egyrészt honnan veszi, hogy drogos volt? Nem drogozott, csak kokszolt, de azt is ésszel, és a vele született szívproblémája vitte el. Másrészt Zyzz rengeteg embert motivált edzésre, és úgy élt, ahogy mindannyian szeretnénk. Ezért kell leszólni?

2015. aug. 20. 18:04
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Sok kis bzi fikázza zyzzt.Kokszolt?igen

Bulizott?igen

Érdekel ez valakit?nem

De nemkene ilyen egoista balf*snak lenni es lehordani mindennek.Szimplan csak ugy gondolni ra mint egy "bulizo fiatal srac,aki kokszolt,de ugy elt ahogy szeretett volna

Ha nem kezd el elni akkor valoszinu ma is egy wow-ozoz kis szuz fiucska lenne.Es nem volt egoista sem(na jo egy kicsit)

Meg tanacsokat is adott az edzesrol es a kokszrol is

2015. okt. 7. 18:05
 32/39 anonim ***** válasza:
Ti még ahhoz is hülyék vagytok, hogy veszekedni (nem vitatkozni) lehessen veletek. Lol.
2015. okt. 7. 18:10
 33/39 anonim ***** válasza:

Lényeg hogy most élsz.

Ostoba aki azt mondja hogy nincs más választás. Mindig van, maximum kényelmesebb ezzel játszani. Orosz rulett. Ki tudja hány tű/kúra után lesz golyó is a következőben. Vagy szimplán hány évvel rövidíti meg az életed az egész. Lehet csak 60 évesen üt ki az első baj, de lehet hogy holnap összeesel és meghalsz.

Ez a partys dolog meg egy baromság. Ezzel tömik mindenki fejét sajnos egy ideje, hogy csak az él aki bulizik, meg az az arc, és tudom is én még mikkel (meg lehet nézni a projectX filmet, hát azt kb tűzzel égetném szénné).

Egyetem? Egyetemet nem nagy cucc végezni. Jelentkezel BTK-ra, bulizol 4 évet, és van egy diplomád. Nem viccelek, tényleg így van. Van olyan ismerősöm aki 4 képzést csinál egyszerre, de van ideje még arra a havi pár bulira is. Az már inkább forma aki valami értelmes képzést is végez. Van jópár irány amivel aztán lehet alkotni. Nah azoknál nem lesz időd heti 2-3 bulira, de ingered se.

Az a baj hogy az élet értékét, és sikerét nagyon kifordult értékek szerint méri mindenki. Pénz, bulik, csajok akiket meghúztál (illetve hírességek akikkel keféltél), pénz amit keresel, tárgyak amiket megveszel. Az, hogy mindezt hogyan, és mivel éred el nem hogy mellékes, hanem teljesen lényegtelen. Csak azt nem tudom hogy mindezt hogyan érték el hogy értéknek tekintsük...

2015. okt. 7. 18:13
 34/39 anonim ***** válasza:

Nemlehetne lezárni ezt a vitát?

Mindenkinek megvan a saját véleménye.

Nemértem,attol h kokszolt és bulizott,miert kell mindennek lehordani.Helyeben en is megcsinaltam volna...R.I.P

2015. okt. 7. 18:14
 35/39 anonim ***** válasza:

34:

mert mi baj van azzal ha valaki szűz kis wowos kocka? Most csak így teljesen mellékesen kérdezem.

Ha neked az teljesen elfogadott, hogy nemhogy tönkreteszi, hanem eldobja az életét, akkor ezt miért ítéled el? Érdekes az értékrended. A wowos kocka is úgy él ahogy szeretne. Akkor miben különbözik zyzztől? Szedjük csak össze! Ja semmmiben! AZ ÉG VILÁGON SEMMIBEN!

Bocsánat mégiscsak valamiben igen: nem hal meg 22 évesen a wowos kocka.

Nem tudom miért nem tudod felfogni hogy nem az a gond hogy bulizik, hanem hogy példakép egy ennyire szakadt (EGY DROGOSRÓL BESZÉLÜNK KÖNYÖRGÖM) fazon, és semmi teljesítmény nincs abban amit véghez vitt. Ez "élet"?

2015. okt. 7. 18:18
 36/39 anonim ***** válasza:

"Helyeben en is megcsinaltam volna...R.I.P"

JUT ESZEMBE!

Te miért nem élsz úgy mint ő? Miért nem csinálod? :O

Vagy "panellakó" vagy teis? Netán wowos kocka?

2015. okt. 7. 18:20
 37/39 anonim ***** válasza:

,,amúgy járt egyetemre''

Ja de kibukott mert sz.rt az egészre, pont úgy ahogy az életben is csak a könnyebbik út érdekelte.

2015. okt. 7. 18:33
 38/39 anonim ***** válasza:

,,Ha nem kezd el elni akkor valoszinu ma is egy wow-ozoz kis szuz fiucska lenne.Es nem volt egoista sem(na jo egy kicsit)

Meg tanacsokat is adott az edzesrol es a kokszrol is''

Érdekes, a többi wowos szűz fiúcska nem ritkán tovább él, és nem ritkán rendelkezik diplomával.

Tanácsot is adott?:D Letagadta hogy kokszolt nem hogy tanácsot is adott... edzésnél meg leírja hogy heti 7x edz meg 100 gyakorlatot csinál mindenre ja és a tipikus hülyeség hogy ,,ne add fel meg bármit elérhetsz'' azért hogy még több hülye szeresse hogy mekkora motivátor. Engem inkább demotivál hogy ilyen lehet valakinek a példaképe.

2015. okt. 7. 18:39
 39/39 anonim ***** válasza:
Én is régen wow-os kocka voltam,konkrétan pinàt képen se làttam,a nôk undorodtak tôlem.Elzavartak,szuz is voltam.Azota kigyurtam magam valtoztam,és hàt ô..... a többit talàld ki.
2015. okt. 7. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!