Most miért kell így fikázni Zyzz-t?
Teljesen felháborodtam ezen a képen:
Egyrészt honnan veszi, hogy drogos volt? Nem drogozott, csak kokszolt, de azt is ésszel, és a vele született szívproblémája vitte el. Másrészt Zyzz rengeteg embert motivált edzésre, és úgy élt, ahogy mindannyian szeretnénk. Ezért kell leszólni?
Igen valószínű mi vagyunk a hülyék.
És egyébként hány éves vagy? (NE KAMUZZ!!)
Elolvastam ki ez a Zyzz és a motivációját. :)
Ezzel a szöveggel maximum a 16 éves kezdő srácokat lehet motiválni.
Zyzz azért volt valaki?
Ugyan már. Zyzz már vagy 4 éve halott mégis csak most lett felkapva. Ennek meg az az oka hogy most jött divatba és most lett menő M.o.-on ez az óriási páváskodás és nárcisztika.
4 éve azt se tudta kb senki M.o.-on hogy meghalt most meg hatalmas példakép lett Gaboka miatt.
Imádjátok Zyzz-t csak ti nem láttok semmit.
Zyzz nem igazán dolgozott, egyetemet nem végzett és cuccolt kőkeményen (drogok, alkohol stb.) az életstílusa ez volt. Szülei eltartották ő meg nyomta a cuccot és bulizott.
,,Mindenki nyomja a cuccot'' Ja bocs, csak úgy magasztaljátok mintha egy kur-va jó alakot ért volna el annyi cuccal amibe belehalt. Ismerek én is olyat aki cuccol, jobban néz ki és még mindig él. Az meg hogy az ő élete nem arról szól hogy a szülei eltartják ő meg csak jól érzi magát nem nagy szégyen.
,,Életstílus és motiváció'' A hereség keveredett a nárcisztikával és erre úgy tekintetek mint követendő példa. Mondjuk miért is csodálkozom hogy ez itt példa ha Gaboka és a Bözsi nénis gyerek is híres lett....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!