Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nektek szokott fájni az edzés?

Nektek szokott fájni az edzés?

Figyelt kérdés
Én erős fizikai fájdalmat csak váll edzés közben érzek, és akkor nagyon rossz, amikor a többi izomcsoportot edzem, akkor csak azt érzem, hogy zsibbadnak az izmok, és egyre nehezebbek az ismétlések, de nem fáj.Lábnál is így vagyok, a lábnál utolsó kér sorozatot bukásig viszem, de még akkor sem fáj, nem mondom hogy jó érzés, de nem fáj.Ez normális ?

2015. aug. 16. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
vádlit edzel? nincs fájdalmasabb, mint egy jó vádli edzés.
2015. aug. 16. 11:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem koncentrálsz az izmokra, csak a mozgást kivitelezed.
2015. aug. 16. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy te hogy csinálod. Ha lábedzés nem fáj az már rég baj. :D A vádli tényleg rohadtul tud fájni, de igazából a comb is, főleg a négyfejű. Nekem a hát meg a mell fáj a legkevésbé, de ott picit alacsonyabb ismétlést használok, talán azért. De mondjuk karnál is be tudok szarni, ott fel szoktam menni 20-ig is. Az hihetetlenül rossz.
2015. aug. 16. 16:35
 4/4 A kérdező kommentje:
izoláltan, kontrolláltan, szabályosan, lassan edzek, nem rángatózok.pl:lábedzés után én is alig tudok járni, a következő napok izomláza pedig nálam is elég fájdalmas.egyébként eddig háromszor volt DOMS-om, tehát a kemény edzéssel nincs baj :)
2015. aug. 16. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!