BíróBence kérdése:
Jumbo tömegnövelővel meg vagytok elégedve? (többi kérdés lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nehezen hízó alkat vagyok. Eddig is szedtem tömegnövelőt(F2 full force vagy Carbojet) fehérjével keverve.Most úgy gondoltam hogy Jumbot kéne vennem. Árba szinte ugyan úgy jön ki és nem kell vennem fehérjét. Meg ugye a jumbo direkt nehezen hízóknak van kitalálva. Szerintetek ez jó ötlet? És ha megvenném, ugye 1 adag 4 adagolókanál és azt az 1 adagot csak edzés után igyam meg? Pihenőnapokon is kell vagy csak edzés napokon?2015. aug. 6. 15:41
1/7 anonim válasza:
Nem jó ötlet. Étrend kell. Tápkiegből meg: multivitamin alap. Mellé esetleg omega3, ízületvédő, kollagén, C-vitamin, CaMg, tejsavófehérje. Ha nem hízol egyél többet. A tömegnövelő nem éri meg árban, ráadásul ha jön is valami, hát nem túl öhm "minőségi" tömeget fog hozni.
2/7 anonim válasza:
Jumbo árából vehetnél rengettek húst. Sokkal jobb és finomabb is mint a táplálékkiegészítő. Kell egy étrend, persze ha futja jöhet jumbo ebből professional a nehezen hízóknak.
3/7 anonim válasza:
2. Vagyok igen edzés után kell. Persze pihenő napokon is kell inni.
4/7 A kérdező kommentje:
Étrendemet jobban nem tudom csiszolni.. Napi 3-4-szer eszek csirkét rizzsel, tojást napi szinten(házi tojás), CaMg is van+multivitamin is
2015. aug. 6. 16:01
5/7 Kisboltos válasza:
egyed persze. két adagra bontva. mehet edzős előtt egy 2-3 órával és közvetlen azután, hogy letetted a vasat. persze, ha délután estefelé edzel és nem reggel.
6/7 anonim válasza:
Az nem rossz de egyél a rizsen kívül mást is. Különben hamar rá fogsz unni egy életre.
7/7 - palilaci - válasza:
Meg mindig a napi ossz tapanyagbevitel szamit, nem egy retkes edzes utani turmix. Tomegnovelo, megteveszto a neve de nem novel tomeget. Edzes utan betolt azt ennyi. A jumboba annyi felesleges szenhidrat van, hogyha betolsz 1-2 adagot alap, hogy hizni fogsz csak zsirban. Es inkabb az etrendedet csiszold.
A feherjet meg nem tudom honnan veszed, de meg mindig olcsobban jossz ki egy kulon proteinnel+gyors ch-val. Edzes utan feherje+50g ch kesz a tomegnovelo vagyis ize ami betolt. 50grammnal tobb nem kell. Utana mehet egy oraval rendes kaja.
Azt meg ne mondjuk mar egyik kolleganak se, hogy tomegnovelo mehet napkozben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!