13 eves lany vagyok.28,5 cm a bicepszem. Jonak szamit? Atlag bicepszmeretet tudtok mondani?
Figyelt kérdés
2015. aug. 5. 11:33
1/17 anonim válasza:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD van gond, nem kicsi. :D
2/17 anonim válasza:
Nincs átlag,senki nem végez ilyen kutatást, és nem mindegy hogy leszálkásítva, dagadtan vagy hogy akkora.
4/17 anonim válasza:
áruld már el, hogy kell csak a bicepszet lemérni..
én csak felkar mérésről hallottam eddig:(
5/17 anonim válasza:
ez most háj vagy izom?
Sportolsz valamit?
6/17 anonim válasza:
13 évesen ez inkább háj lehet (ha nem élsportoló a kérdező). Vékonyabb felnőtt férfiaknak van ekkora felkarjuk.
7/17 anonim válasza:
Húha ez igen értelmes és jó kérdés.
8/17 anonim válasza:
#6: Te valamit benéztél. Az a 28-as max ropinak megy el egy felnőtt férfin. Férfinak minimum 35-ös karja van. Kisfiúnak lehet 28. Lányok meg eleve zsírosabbak, szóval inkább ez egy kis háj lehet a tricepszen.
9/17 anonim válasza:
Eltekintve az aktuális kigyúrt férfiideáltól (40 cm feletti kar, széles mellkas, kockás has stb.), a valóságban sok vékony férfi van. Tavaly nekem is kb. 30-as karom volt befeszítve (most 35-36 cm között van), és még így is sokan voltak, akiknek ennél is jóval vékonyabb volt a karjuk.
10/17 anonim válasza:
Igen, végül is, ha nem vagy 80-90 kiló, akkor nem lesz nagy karod. Mondjuk nekem 50 kilósan volt 30-as körül a karom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!