Hogyan tudnám méregteleníteni a májam és helyrehozni az emésztésem?
...A legdrágább, kétes működésű hivatalos tápkieg. cégek által kinyomott termékek és a csodasámántáltosorvosok módszerein kívül?
Egyrészt, mert iszonyatosan pattanásos vagyok (egy négyzetcenti érintetlen bőrfelület sincs az arcomon, bár jórészt már csak hegek), illetve mivel megállt a fogyásom, és sok embertől hallottam, hogy ez felpörgette az anyagcseréjüket (de ha nem is használ a máj méregtelenítése ebben a tekintetben, akkor is szeretnék egészséges(ebb) lenni).
A máriatövis alap, de nem tudom hol éri meg leginkább beszerezni. Esetleg valami más hatóanyag van még?
@béka:
Nézegettem a cink tápkiegeket. "Szerencsére" pont 25mg-os van... a multimmal együtt az lenne napi 35mg.
Viszont: shop.builderen kérdések-vélemények között írják, hogy vannak akik 50 vagy akár 150mg-ig is felmennek cinkkel, illetve a shop.builder szerkesztősége azt írta, hogy ha valaki egészségmegőrzésen felül valamilyen más cél érdekében szeretné használni, akkor mehet 30-50mg fölé.
Mit gondolsz erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!