Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Legelső tömegelés?

Legelső tömegelés?

Figyelt kérdés
114 kg voltam, persze zsírban :D leszálkásitottam és most az lenne a kérdésem, hogy legelőször 3g*ttkg chval próbáljam meg a tömegelést? Nagyon zsirosodó vagyok és olyan sokat nem szeretnék felszedni :D heti 0,3 kg az egy moderált étrend lenne?
2015. aug. 3. 22:30
 1/5 Kisboltos ***** válasza:
Ha könnyen zsírosodó vagy, akkor kezd 2-vel először, és nézd meg pár hét elteltével mit történik. Aztán növelheted persze. A zsír fehérje legyen meg, illetve vitamin, stb
2015. aug. 3. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, annyival. Ha nagyon nem fejlődsz, lehet emelni, de csak óvatosan. Nem tudom mennyi izom van rajtad, ha nem sok, akkor reális lehet hetente ennyi, ami ugye havonta egy kiló, de azt nem fogod észrevenni, hogy egy hét alatt mi is történt. Meg egy kiló változás is simán lehet, pl. nincs elég glikogén, víz, szarás után vagy stb. :D Asszem érthető. A lényeg, amire próbálok kilyukadni, hogy ne a mérlegtől függj. A tükröt figyeld.
2015. aug. 3. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Vagy a mostani etrendeden emelj 50g rizssel 2-3 hetente. Kozbe figyeld a sulyod es a tukrot. Ha elersz oda hogy megfelelo utemben halad a sulyod nem zsirosodsz sokat akkor ott alj meg.

Legyen jo edzesterved. Nem tudom milyen eros vagy, de teljes testet ajanlok.

Ha megall 2-3 hetig a sulyod emelj a ch-n

2015. aug. 3. 23:26
 4/5 A kérdező kommentje:

Osztott edzéstervet csinálok: heti 3szor

hétfő szerda péntek : hát váll has - kar mell has - láb has

zsir eddig 0,5g*ttkg, fehérje pedig 2g*ttkg ment, azokat hagyjam?

2015. aug. 4. 00:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Azok maradhatnak, cht emeld heti 50 grammal, addig amíg nem indul meg a kívánt növekedés.
2015. aug. 4. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!