Hogy kezdjek hozzá?
Figyelt kérdés
Adott egy 178 cm magas,63kg súlyú ember.Elég vékony vagyok,sokat "csesztettek" emiatt,és amúgy is,régóta nem vagyok elégedett így magammal.
Szeretnék hízni,majd szeretnék kondizni,hogy amit felszedek azért ne csak plussz zsír legyen rajtam,ha nem nézzen is ki valahogy.
Mit ajánlatok?Hogy kezdjek neki?Először a tömegnövelés,utána a kitűzött súlytól edzés?Illetve a tömegnöveléshez...Hogyan?Az evéssel nincs bajom,sőt,elég sokat eszem,elég kiadós kajákat,de ezen a súlyon leragadtam,szóval én úgy gondolom hogy csak a tömegnövelő porok segíthetnek.Persze kiegészítve egy épkézláb étrendel.
2015. júl. 31. 17:24
1/1 anonim válasza:
A Sárga Kapszulát olvasd el, ez az előbb meghízol, utána edzegetsz elképzelés meg nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!