Sajnos senki sincs akivel el tudnék menni és elmondaná, hogy mit hogyan merre, viszont muszáj lenne felszedni néhány kiló izmot, mert olyan szinten gebe vagyok, hogy az ebből eredő önbizalomhiány kezd kihatni a tanulmányaimra és nem szeretném, hogy 30 évesen nemcsak vézna, de csóró is legyek (most 20 vagyok). A helyzetemen az sem segít, hogy van egy megalapozatlan fenntartásom a "gyúrósokkal" szemben és nem akarom, hogy az esetleges megjegyzések miatt menjen el a kedvem az egésztől. Nem tudom mennyire "toleránsak" az emberek egy konditeremben, de a kérdésre visszatérve, ha valaki össze tudná foglalni nekem a konditermek alapvető etikettjét és azokat a dolgokat, amelyek a legtöbb ember szemét "szúrja" (pl. valaki nagyon sokáig használ egy gépet, vagy ehhez hasonló dolgok), akkor sokat segítene nekem, hogy otthonosan mozogjak ilyen helyen.
Jó hogy szóba hoztad Korbács, volt már példa hogy a sorozatba szánt agressziót azon töltöttem ki aki sorozat közben odajött pofázni.
2015. júl. 29. 23:43
12/17 anonim válasza:
A ne nézegesd magadat a tükörben rossz tanács, a tükör az egyik leghasznosabb kelléke a konditermekben, hiszen így tudod ellenőrizni, hogy helyes e a testtartásod gyakorlat közben, nem hülyeségből vannak óriási tükrök és nem hülyeségből nézik sokan magukat folyamatosan benne.
2015. júl. 30. 01:05
13/17 anonim válasza:
Meg kell osztani a néppel ha valaki nagyon keményen edz:D Ez is etikett:D véletlenül sem divat. Vagy lehet hogy csak a tükör készteti őket erre mint a kutyákat pisilésre a vízcsap:D
MINDIG ki kell postolnod ha elmesz edzeni, kulonben sz.rt sem ert az egesz es feleslegesen edzettel. Mielott belekezdesz egy sorozatba mindig vard meg, hogy valaki rad figyeljen, teged nezzen. Ha senki nem latja milyen kemeny vagy nincs ertelme az egesznek. Ha senki nem figyel rad akkor uvolts mintha ugy erolkodnel mint aki epp vilagrekordot dont, akkor majd oda neznek. Sorozatok kozott pozolj a tukor elott, kinyujtott nyelvvel polot felhuzva mintha ep selfiznel. Az se baj ha tenyleg losz egyet. Mindig divatos ruhat vagyel fel, haj belove, ha csaj vagy edzes elott smink kotelezo, bar ha srac vagy akkor se arthat. Mivel ko kemenyen edzel megerdemelsz egy kis pihenest, ulj le valamelyik gepre es fbozz kicsit az iphonodon. (Ha nincs vegyel.)
Ha ezeket betartod garantaltan hamar beilleszkedsz es sok baratra lelsz majd, hiszen ezert jarunk le a terembe.
2015. júl. 31. 00:05
15/17 A kérdező kommentje:
Ja és arra vagyok kíváncsi, hogy mit jelent pontosan a sorozat? Ezt többen is írtátok. Annyira muszáj ezt a sablonszerű edzésmódszert követni ha kondizni megyek? Amikor feltettem ezt a kérdés pont ezen gondolkoztam, hogy máshoz kell igazodni, ami nekem nem annyira kóser. Mi van ha én csak le akarok ugrani a konditerembe és kiereszteni a gőzt? Akkor nem használhatom azt a gépet, ami éppen nekem megtetszik? Ja és mi az már, hogy nem pihenhetek percekig (első válaszolónak)?
És természetesen nem akarok kőkemény izmokat (nem is sikerülne), csak hogy nézzek ki valahogy (65-70 kg). Kb ez a célom, csak én 53 kg vagyok. [link]
2015. júl. 31. 13:07
16/17 anonim válasza:
[link] Itt sok hasznos infó van. El lestem én is innen sokmindent. Olvass és tanulj.
U.I.:
Ne légy paraszt! Ne fingj a teremben, ahogy a tahók szoktak! :)
2015. aug. 1. 19:39
17/17 anonim válasza:
Egy percet pihenhetsz. Legalábbis én egy percet szoktam. Ha nekem 30 másodpercet kellene pihenni, nem tudnék megfelelően dolgozni a sorozatokban. Amúgy meg igen, előfordulhat, hogy mondjuk tömve van valami, aztán várnod kell. Ilyenkor mondjuk jó ha fel tudod magad találni. Nem kell merev edzéstervet követni, mert például egy zsúfolt helyen előfordulhat, hogy nem fog menetrend szerint menni a dolog. Ilyenkor keresel egy másik alternatívát az adott gyakorlatra és kész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!