Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy női testépítő minek hord...

Egy női testépítő minek hord melltartót?

Figyelt kérdés

[link]

pl ő

2015. júl. 25. 20:54
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 A kérdező kommentje:
"Ha én nem vennémfel a topp alá az összes férfi engem bámulna!" mint mondtam nem az átlagos testalkatú nőkről beszéltem
2015. júl. 26. 15:52
 32/67 *Glissade* ***** válasza:

Mindegy milyen a testalkata, akkor is nő!

Nincs jogod megkülömböztetni őket.

2015. júl. 26. 16:08
 33/67 *Glissade* ***** válasza:
Őket is ugyanúgy megbámulhatják melltartó nélkül. :)
2015. júl. 26. 16:10
 34/67 anonim ***** válasza:
Írtam valamit. Reflektáltál rá? Nem. Nekiálltál személyeskedni? Igen. Húzz a faszba!
2015. júl. 26. 16:52
 35/67 anonim ***** válasza:
Egyébként igen, rohanok szétnézni a világban, és ahol nem lehet nyilvánosan meztelenkedni ott majd nekiállok rinyálni, meg jogokat követelni, mint valami idióta. Még egyszer: a nyugati világban rohadtul nem büntetik a meztelenséget, ha akad rá mégis példa, az se baj. Akkor mi van? Fel kell öltözni. Nem állatok vagyunk.
2015. júl. 26. 16:56
 36/67 A kérdező kommentje:
32. inkább hagyjuk ezt abba,benned valami nagyon érzet lehet,mert úgy fogod fel ezt a melltartó dolgot mint valami létjogosultságot :)
2015. júl. 26. 17:44
 37/67 anonim ***** válasza:
én nem a 32-es vagyok de teljes mértékben igaza van... inkább neked nem kellett volna ilyen hülyeséget kérdezni (illetve akadékoskodni miután normális választ kaptál)
2015. júl. 26. 17:51
 38/67 anonim válasza:

Nos, a melltartó igaz, hogy már nem takar semmit. De még van melle (még ha nem is látszik). És nem akarja nyilvánosság előtt mutogatni, nem akarja, hogy megbámulják (bár ki bámulná meg? O.o).

Az, hogy egyesek nem félnek "kirakni" az több mindentől függhet... Ahogy írták, a helységtől, ahol van a verseny, a verseny szabályaitól, az illetőtől és még sok minden mástól is.

És #32 válaszoló, ezt most nem kötekedésképp írom. Igen, nőnek nő. De rengeteg férfi és más nő szemében, már nem az. Inkább egy kigyúrt gorillának néznek ezek ki, mintsem nőnek... De ameddig ebbe a nembe tartozik, nincs "jogunk" rá azt mondani, hogy ez nem nő.

Szóval mind két "félnek" igaza van. Azoknak is, akik nőnek tartják, valamint azoknak, akik már egy kigyúrt majomként tekintenek rá (ebbe a "csoportba" tartozom én is, valamint az egész családom és legtöbb barátom is.)

2015. júl. 26. 17:56
 39/67 A kérdező kommentje:

37. elnézést ha eddig úgy gondoltam a melltartóra hogy valami célt szolgál,de úgy látszik azért mert nő,ennél értelmesebb válaszra is számítottam,és az hogy mi a hülyeség szerinted arra én nem vagyok kíváncsi

38. Én nőnek tartom őket,csak férfi testben

2015. júl. 26. 18:22
 40/67 anonim ***** válasza:
47%
hagyjátok, túl hülyék, hogy felfogják...
2015. júl. 26. 18:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!