Mindegy milyen a testalkata, akkor is nő!
Nincs jogod megkülömböztetni őket.
Nos, a melltartó igaz, hogy már nem takar semmit. De még van melle (még ha nem is látszik). És nem akarja nyilvánosság előtt mutogatni, nem akarja, hogy megbámulják (bár ki bámulná meg? O.o).
Az, hogy egyesek nem félnek "kirakni" az több mindentől függhet... Ahogy írták, a helységtől, ahol van a verseny, a verseny szabályaitól, az illetőtől és még sok minden mástól is.
És #32 válaszoló, ezt most nem kötekedésképp írom. Igen, nőnek nő. De rengeteg férfi és más nő szemében, már nem az. Inkább egy kigyúrt gorillának néznek ezek ki, mintsem nőnek... De ameddig ebbe a nembe tartozik, nincs "jogunk" rá azt mondani, hogy ez nem nő.
Szóval mind két "félnek" igaza van. Azoknak is, akik nőnek tartják, valamint azoknak, akik már egy kigyúrt majomként tekintenek rá (ebbe a "csoportba" tartozom én is, valamint az egész családom és legtöbb barátom is.)
37. elnézést ha eddig úgy gondoltam a melltartóra hogy valami célt szolgál,de úgy látszik azért mert nő,ennél értelmesebb válaszra is számítottam,és az hogy mi a hülyeség szerinted arra én nem vagyok kíváncsi
38. Én nőnek tartom őket,csak férfi testben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!