Kedves kérdező, akkor adnék nekem egy kis ismertetetőt arról, hogy a nők miért hordanak melltartót. :)
Én is nő vagyok, napi szintű kapcaolatom van a melltartókkal. :)
Lássuk az okokat:
1. A legtöbb lány tinédzser korában kezd el melltartót hordani!
Előtte( a kevésbé értelmes lányok) cikinek tartják és kicsúfolják ha kiderül valakiről, hogy melltartót hord.
Tinédzser korban álltalában három ok miatt:
a. Mert a Sári is hordja
b. Észre veszi, hogy elkezdett nőni a melle és zavarja, hogy túl nagy, vagy túl kicsi, átlátszik a formája stb.
c. Egyébb ok.
2. Fiatal korban azért hord valaki melltartót:
a. Megszokás
b. A tartás miatt
c. Túl kicsi, szivaccsal akár 2 kosárméretet is lehet rajta nagyítani.
d. Vagy épp nem hord mert rájön, hogy neki felesleges
e. Az előző lehetőségeket váltogatja
3. Tegyük fel ez a lány elmegy testépítőnek, miért hord melltartót:
a. Megszokásból
b. A tartás miatt
c. A szivacsos kosár miatt
d. Nem hord mert rájön, hogy felesleges (de pl. edzéshez akkor is fel kell venni a sport melltartót- mert zavaró lehet ugrálásnál, futásnál. Illetve a strandon, versenyen ugyanúgy fel kell vennie a melltartót)
e. Előzők váltogatva
Nézzük a melltartók fajtáit:
Bikini, fürdőruha- Strandra, versenyre kell!
Sportmelltartó- edzéshez
Sima pántos kosaras- ne látszódjon a mell formája
Merevítős- ez jobban tart
Szivacsos- nagyítja a méretetet
Kicsinyítős- optikailag kicsinyíti
Push up
Pántnélküli stb.
Tehát összegezve azért hord melltartót mert NŐ!!!
22. értem,szóval társadalmi beidegződés,csak mert legtöbb esetben célja nincs,gondolom ezt te is belátod
Mint pl itt
Figy. Ha én nem vennémfel a topp alá az összes férfi engem bámulna! Köszönöm ebből nem kérek!
A nudista strand meg undorító...
Lehet egy testépítő nőnek is ilyen gondolkodása és ezért hordja. De benne lehetett a szabályzatban is (verseny), hogy a bikini felső kötelező.
Ezt inkább tőle kéne megkérdezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!