Szerintetek baj, ha a hétvégi ch visszatöltésnél ezeket eszem?
Nagyon minimális ch-n vagyok, napi 40-50 g megy.
Szerintetek az nagyon gáz, ha heti egyszeri, hévégi ch visszatöltést tábla csokival, pizzával és fagyival csinálom??
Ahhoz hogy ez effektiv legxen a zsírt nagyon alacsonyan kell tartani. Ilyenekben gondolkodj hogy max 30 g/nap.
Ebbe ami belefér az a sorbet, , pizzat nem hiszem hogy tudsz ilyet csinálni, de ehetsz valamilyen spagettit, sok rizst, ihatsz cukros uditoket, a lenyeg hogy a zsir maradjon nagyon alacsony
Az extrém zsírszegény pizzában mi a jó? :)
Inkább ennél egy megfelelően ízesített tál rizst, azt lehet finomra készíteni. De egy zsírszegény pizza... Brrr.
A csoki valóban inkább zsír, mint ch, de arról már letettél.
40-50g ch amúgy elég kellemes mennyiség, én annyiban már rendes adag mazsolás répatortát eszem, ha rámjön, saját recept szerint, ezért is jobb, ha lentebb van :P
#1: Emberfüggő, kinek mi a sanyargatás. Napi 30g ch megfelelő étrend mellett számomra igen kellemes. Napi <100g zsír viszont maga a pokol. A csirkemell bozasztó lenne évi egyszer is. Napi >100g ch (ha nem zöldségből jön) enyhe szénhidrátmérgezés, amiből szinte csak egy <10g ch-s kímélő, élvezetes nap segít ki.
S én még egy kezdő, viszonylag laza ketogént végző zöldségimádó vagyok... Vannak durvábbak. OK, a testépítők kicsit dobnak a szénhidráton, tipikusan edzés előtt (segít és úgyis elhasználják), a ciklikust nem tartom ketogénnek, hisz nem az, persze nem vagyok szaktekintély és amúgyis kit érdekel, mindenki csinálja úgy, ahogy neki jó és hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!