Elmegy egy ideig?
Hali
Egy problémásabb kérdéssel fordulok hozzátok. Igazából véleményekre lennék kíváncsi, tisztában vagyok vele, hogy ezt nem így kéne, de mashogy nincs rá lehetőségem.
Egy évvel ezelőtt belekezdtem edzésbe heti 3szor.
Ugye nem volt meg a kellő fehérje bevitel, így inkább ártott, mint használt. A meglévő izmot bontottam meg magamról így össze vagyok szakadva.
Most jön a kérdésem, hogy egy ideig, míg saját lábra állok elmenne-e az, hogy leginkább fehérjeturmixból vinném be a fehérjeszükségletet?
Tanulok, mellette dolgozom (nettó 30), a nagyszüleimmel élek, ők nevelnek most nem fejteném ki az okokat.
Az étkezésemen nem sok mindent tudok változtatni, annyi kompromisszumot tudtam kötni mamámmal, hogy inkább zöldséget ennék, sima, zsiradék nélkül elkészített hússal, rizzsel. Maradna a reggelire és estére az 1 szelet fehérkenyér (erre szükségem van, savas a gyomrom).
Egyszer már felhoztam a témát, hogy ilyen-olyan teljes kiőrlésű ételek, édesítőszer stb. de nagyapám nagyon maradi, és nem akarok követelőzni, örülök, hogy egyáltalán magukhoz vettek.
Mostanra spóroltam össze egy fehérjeporra és egy jó kis multivitaminra.
Így valamelyest testesedhetek, izmosodhatok (tudom, hogy mellette híznék is ami nem gond sőt)?
A célom az, hogy valamennyi izomzatot pakoljak fel magamra, az lényegtelen, hogy mellette jóval több zsír is pakolódna (több, mint egy jól összerakott étrend mellett)
F22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!